Allt är möjligt med Caterbee.

” Inlägget är i samarbete Caterbee ”

Hej.

Nu på våren gasar de allra flesta företag på järnet inför sommaren och de stundande semestrarna. Någon på företaget får i uppdrag att ordna och planera för årets sommarfest. Ofta säger man då Javisst det kan jag ta tag i för att sedan när chef lämnat rummet känna att ännu en stor uppgift precis landat på axlarna. Det är då man börjar googla runt för att hitta bästa cateringföretaget som kan leverera maten till sommarfesten.

Allt är möjligt med Caterbee.

Caterbee har samlat Stockholms bästa catering på ett och samma ställe.Vilket gör att det är enkelt att hitta det man söker. De erbjuder catering till företag och kontor med utkörning i hela Stockholms län. Det spelar ingen roll vilken typ av evenemang som ska ordnas. I Caterbees utbud finns det bufféer, libanesisk catering, frukost, plockmat, fika, lunch, husmanskost och hälsofrukost. Det går lika bra att välja frukostpaket, foodtrucks, grillbuffé, pizzor, sallader eller wraps. Allt är möjligt med Caterbee.

df71bc9d-f4de-4fa0-a7f0-c5d87269af59

Kanske något av det bästa med Caterbee är att de aktivt arbetar för att tänka på miljö i varje handling de utför. De använder sig enbart av engångsmaterial som är plastfritt eller är gjort på återvunnen plast. Varje medarbetare blir utbildad i miljöhantering. Att tänka miljömedvetet gör inte bara Caterbee till ett vinnande koncept utan även till en förebild för att värna om vår värld och dess miljö.

Det enkla blir det svåra.

Inne hos Caterbee catering i Stockholm finns det ett smörgårdsbord som passar alla och alla möjliga tillfällen och evenemang. Utbudet baseras på lokala cateringkök. Vad ska man välja på? Det enkla valet blir det svåra vilket gör det enkelt att vara ansvarig på maten på sommarfesten. Med Caterbee behöver man inte leta och jämföra de olika  cateringföretagen för det har Caterbee redan gjort åt oss. Caterbee har samlat allt från husman till exotiskt här finns något för alla. Skulle det finnas vegetarianer som jag eller veganer finns det flera olika alternativ även för oss.

caterbee

Food truck i jobbet.

Food truck är rullande gourmet kök som har dykt upp lite överallt i Stockholm. Framför allt associerar jag dem till restaurangdagarna i Kungsträdgården i juni där de står uppradade och erbjuder mycket ny spännande mat. Hur charmigt skulle det inte vara att det stod en food truck ute på gatan när det var dags för lunch eller att det kom ett rullande kök till företagsfesten?

9d

Bor ni i Stockholm och Catering till era evenemang? Anlita Caterbee som är ett catering-företag som fixar allt för er tillställning. Bra mat till anställda är en lyx som uppskattas.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

” Inlägget är i samarbete Caterbee ”

 

 

 

17 thoughts on “Allt är möjligt med Caterbee.

Add yours

 1. Älskar deras idé och koncept. Önskar jag jobbade i stockholm nästan, haha! Nej då men det verkar så skönt att kunna beställa direkt till jobbet och få god, fräsch mat.

 2. Vad massa god mat, eller det ser iallafall galet gott ut! Nu vart jag sugen på sommarfest med catering. Slippa stå med maten själv men ändå kunna bjuda på fin och god mat.. =)

  1. Det bästa är ju när sådana företag försöker vänja om miljön med massvis av alternativ vilket roligt samarbete du har😊

 3. Ser hur verkligen super gott ut ! Och catering är ju så bra att de finns ;D finns nog en hel del olika ;D

  1. Både smidigt och bra ju! har faktiskt aldrig provat på catering överhuvud taget. Dock kanske inte haft tillfället 😊

 4. Det är ju en så otroligt bra grej detta! Förstår att det inte skulle gå runt t ex här i lilla Degerfors men ja 🙂 Jag hade absolut använt detta t ex vid festligheter för det underlättar ju verkligen 🙂

 5. Härligt att såna företag existerar så man kan få god mat på jobbet. Ser gott ut! 😁

 6. Så smart gjort av dom och samla allt på ett ställe så man kan hitta allt enkelt. En som foodtruck hade vart något och ha ståendes jämt på jobbet 🙈😂

 7. Det är verkligen suveränt att detta finns. Jag hade nog inte fixat att stå och laga mat till ett helt företag inte🙂

 8. bra catering är verkligen a och o. Tycker det kan vara sjukt svårt att hitta nått som passar ens behov och plånbok

 9. Vilket häftigt upplägg och så smidigt. Synd att de inte finns här i de Småländska skogarna. Åh all god mat oxå.. Mumms!

Kommentera

Up ↑

%d