Riksfyran i Falun.

Hej Hej.

Nu är jag i Falun och igår tävlade dottern och hennes lag i Riksfyran i truppgymnastik här uppe. Jag har så mycket fina bilder på allt annat som R och jag gjort här uppe men de visar jag i ett annat inlägg där jag behöver tänka till lite extra. Falun är som sagt en speciell stad för mig då det var här uppe som jag utbildade mig till lärare. Vi åkte förbi Högskolan Dalarna när vi igår åkte bort till tävlingshallen.

Riksfyran i Falun.

Tullinge tjejerna körde på bra med tanke på att de var så unga jämfört med de flesta lagen. Tanken var att fota en massa fina bilder men det är svårt när jag samtidigt vill se när tjejerna kör sina varv. Tyvärr så var de en bit ifrån att ta sig till finalen men jag tror och hoppas att de var nöjda med sin insats och att de haft har roligt vilket i slutändan är det viktigaste.

11f11a11e

Puss & Kram

5 thoughts on “Riksfyran i Falun.

Add yours

  1. Huvudsaken är att dom hade kul och kämpade! Inte lätt att få bra bilder när man samtidigt vill kolla men hellre att man kollar live 🙂

  2. Huvudsaken är att de hade roligt och att de gjorde sitt bästa 🙂 Jag tycker det är så underbart med barn/ungdomar som håller på med någon slags sport, det ger ju så otroligt mycket 🙂

  3. När jag ser bilder från truppgymnastik så blir jag så sur på mig själv att jag inte gillade att röra på mig som barn. Det hade varit roligt att testa en massa olika idrotter. Kul att Falun är en speciell stad för dig. Det skulle jag gärna läsa mer om. Om du vill dela med dig vill säga.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: