På målsnöret att de gick till final.

Halloj.

Himmel och pannkaka så tokigt det höll på att bli imorse. När Tildas klocka ringde somnande vi om och jag min toka hade ställt min klocka en hel timma försent. Så visst var det tur att jag vaknade till 32 minuter innan vi skulle hämta upp Tildas kompis och hennes mamma och åka vidare till dagens tävling.

Tilda gjorde illa sig i svanskotan i veckan och kände att hon inte var fit for fight för att tävla idag men skulle absolut vara med laget. Vilket innebar att även jag var tvungen att åka med för hon skulle känna efter om det funka att tävla när hon värmt upp. Men jag gillar ju gympa så visst var det roligt att se tävlingen på ett annat sätt än bakom kameran.

På målsnöret att de gick till final.

Väl hemma igen blev det lite oklara bud om tjejerna skulle åka tillbaka till hallen eller inte. Skulle de klara sig till finalen denna gången? Tyvärr så blev det inte så vilket var surt för tjejerna som hamnade precis efter de lag som gick till finalen. Hemma på altanen blev det lite funderingar om varför det blev som det blev och en massa gympa prat om hur de andra lagen tänker och kör. Jag tyckte att domarna var lite väl stränga mot laget särskilt på thumbling. Vad var det de såg och visste som jag inte såg eller kände till? Som gympanörd vilket jag är brukar jag döma lite på egen hand dels för jag gillar gympa plus att jag kunde döma förr och hade den utbildningen för 100 år. På två av redskapen dömde jag likvärdigt med de riktiga domarna men inte på thumbling. Hur som helst så känner jag på mig att nästa gång går det säkert lagets väg för det är deras tur nu!

img_8549

Hua hua jag är så galet trött så jag skulle kunna somna på stött känner jag. Jag kommer få kämpa för att hålla mig vaken idag känner jag.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

7 reaktioner till “På målsnöret att de gick till final.

Lägg till

 1. Vad tråkigt för laget att det inte gick vägen. Det är väl lite knepigt med bedömningssporter som gymnastik är i så pass hög grad. Hoppas på bättre lycka nästa gång!

 2. Åh så tråkigt att ramla på målsnöret. Vissa domare dömer sporten helt åt pipan tycker jag. Kan dessvärre ingenting om just gymnastik, men tänker på den sport jag är intresserad av. Fotboll såklart 🤣

 3. Vilken tur att du vaknade innan din klocka när du hade satt den försent 😛 Det är roligt att tävla 🙂 Tråkigt för dom att dom inte gick vidare :/

 4. 32 minuter? Det var inte illa pinkat alls att hinna då.
  Hoppas att hon snart är helt kurerad, svanskotan kan ju göra så galet ont om man gör illa sig där.

 5. Oj, oj….hoppas ni ändå kom i någorlunda tid.
  Min dotter går också på truppgympa (om det är det din går på också)
  så himlans kul. Hon har däremot tagit ett break denna termin, för hon tycker att om man gått på gympa sen man var två så måste man få vila lite 😉
  Synd att de inte höll sig hela vägen ❤

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: