Nödkitet är med såklart.

Hej Hej.

Sitter på tåget på väg in till stan när vagnen invaderas av en grupp fritidsbarn. Som barn är frågar de varför jag har en så liten toalettväska med mig. Nja då berättar jag att det är mitt nödkit. Vi har en lång rolig konversation. En gång lärare alltid lärare❤️.

Nödkitet med såklart.

Kram Kram

16 reaktioner till “Nödkitet är med såklart.

Lägg till

 1. Barn kommer med alla frågor ibland vet man knappt vad man ska svara , bonusdottern fråga i helgen ” hur kom bebisen i magen” jag ba ohlord. 😂

  Gilla

 2. Smart idé! Jag har ju ingen väska men när jag hittar rätt så skulle jag också behöva ett nödkit sådär 🙂 Mysigt med barn som vågar fråga tycker jag!

  Gilla

 3. Sånt där gillar jag! Tycker det är så oförskämt så som vissa gör när barn frågar saker och bara vänder bort huvudet och låssas som att de inte hör. Barn är barn och barn är nyfikna! Det är ju bara roligt att svara dem på deras fundersamma frågor. Snyggt att du gjorde det😄

  Gilla

 4. Älskar sådana små väskor! Köper alltid på mig sådana när jag hittar någon fin 🙂 Just nu i fjällen har jag en med sladdar, laddare osv. En med läppstift i olika varianter och en med Helosan, nässpray, läpsyl osv. Ha ha! Perfekt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: