Jippi de har börjat blomma…

Hej.

Vet ni vad? Idag har jag sett de allra första körsbärsblommorna. Innan dagens mötes gick jag en omväg förbi Bysis torget på Söder där de har många körsbärsträd. Lite som ett miniatyr av Kungsträdgården skulle jag kunna säga.

Jippi de har börjat blomma…

Jag blev så glad och lycklig av att äntligen få se de underbaraste blommorna igen. Gissa om jag ångrade att jag inte tog med mig systemkameran in till stan idag? Så synd så jag fick göra det bästa jag bara kunde med mobilen.

img_8193img_8191

Nu är våren kommen på riktigt.

Överallt inne i stan har alla cafér och restauranger flyttat ut och uteserveringarna blomstrar. Gick förbi ett härligt kaffeställe där jag ofta åt frukost när jag jobbade på Söder. Hade jag haft mer tid hade jag stannat på en kaffe men det går fler tåg som man så fint säger.

img_8184

Till råga på allt så fann jag helt underbara sandaler….

Väl hemma i Tumba smet jag in i centrum en sväng innan R kom och hämtade upp mig. vi skulle åka och hämta ut bilen från servicen. Säg mig varför hittar man alltid så mycket som man vill ha när det är tomt i plånboken? Hur som helst så hittade jag helt underbara sandaler som jag lagt i min varukorg på nätet.

img_8206img_8207

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

12 thoughts on “Jippi de har börjat blomma…

Add yours

  1. Dom är så otroligt vackra! Man vill ju ta fram kameran så fort man ser att dom blommar 😍 snygga sandalerna va

  1. Det är så himla fint när körsbärsträden blommar 🙂 Jag fotar också alltid det 🙂 Att sitta på en uteservering är verkligen jättemysigt 🙂

 1. Men bilderna blev bra ändå. De är så fina =) mysigt att kunna gå en liten promenad 🙂

 2. Med blommor och sandaler så har du verkligen lyckats fylla ditt inlägg med vårkänsla och den smittar hela vägen hit, så underbart!
  Vilken härlig dag det har varit idag, varmt och skönt!

 3. Ohh har de börjat blomma, älskar dem, se om de börjat på det stora fina trädet vi har. Så fina blommor du tagit. Samt älskar skorna

 4. Åh så härligt, förstår att du retar dig på att du glömde kameran. Men det blev fina foton i alla fall. Har du varit på Wilmer Kaffebar på Kungsholmen? DU MÅSTE DIT. Kram finis

 5. Trots att korten var tagna med mobilen var det väldigt fina kort på träden. Visst är det härligt att våren och värmen är här nu 🙂

 6. Man blir verkligen glad ända in i själen nu när det börjar blomma, äntligen är våren här. Synd att du inte hade kameran med dig men jag tyckte att du gjorde det riktigt bra med mobilen, blev så fina bilder. Är det inte bra typiskt att man ska hitta något intressant när det ekar tomt i plånboken? 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: