Hittade halva och Sebbe igen.

Hej.

Idag har jag haft skallevärk precis hela dagen. Fast jag bjudit mig själv på både ipren och alvedon så vill värken inte ge med sig. Jag har fixat och städat av altanen och alla möblerna där ute så lite duktig har jag väl varit.

img_8146

Hittade halva och Sebbe igen.

Jag fick en idé i helgen att jag skulle leta redan på Willams gamla hylla som han hade på sitt första rum. Tanken är att jag ska måla den och ha den i ett hörn på altanen. Så Tilda och jag letade i kallförrådet. Vi hittade bara stommen men inga hyllplan men jag har för mig att jag sett den på någon hylla i garaget. Så vi får helt enkelt leta igenom alla lådor imorgon istället.

Däremot så hittade vi Tildas super stora lamm som hon fick av en av Marcels hockeykompisar på en cup för många år sedan. Sebbe som lammet heter är gigantiskt stor. Hon blev så glad över det kära återseendet.

img_8150img_8149

Letade fina klänningar till avslutningen.

Tilda är lite som jag alltid varit att jag började leta skolavslutningsklänning långt före alla andra för att jag inte ville ha någon som alla andra har. Vi letade efter röda med vita prickar men den vi hittade var slutsåld i hennes storlek. Typiskt men den kanske kan finnas i butik om hon har tur. Jag däremot har mest hängt runt som en liten tomte idag med flätor och raggatröjan på som jag kallar en av mina tjocktröjor som jag ofta har när jag fixar i trädgården.

img_8154

natti

♥ ♥ ♥

5 reaktioner till “Hittade halva och Sebbe igen.

Lägg till

  1. Väldigt bra av dig att kämpa med trädgården när du har sådan envis huvudvärk som sällskap. Lammet var verkligen.. superstort!

  2. Vad tråkigt att den var slut i hennes storlek men hoppas hon får tag på den i butik eller att hon hittar nån annan hon gillar 🙂 Hon har ju ett tag på sig 😛

  3. Hoppas huvudvärken är borta imorgon men jag tycker du var duktig som städade altanen ändå. Vilket sött stort lamm hon fick 🙂

  4. Nej vad tråkigt att du inte hittade allt du sökte, hoppas de dyker upp så den blir komplett. Haha åh vilka underbar bilder med lammet, kan verkligen förstå att hon blev glad. Är alltid lika skoj att hitta gamla saker sådär 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: