Mirakel är något vi alla vi tro på..

” Inlägget är i samarbete med CBD-olja.nu ”

Hej.

I Sverige är psykisk ohälsa av olika slag det vanligaste hälsoproblemet. Studier visar att cirka 25 procent av svenska kvinnor och 15 procent av männen har psykiatriska besvär som till exempel oro eller ångest. Det motsvarar runt 1,4 miljoner människor. Det är på tok för många människor som är drabbade anser jag. Vad beror det på kan man undra såklart? Personligen tror jag att en bidragande orsak är att samhället hela tiden ställer krav på att vi alla ska prestera och leverera produkter eller kunskap. Väldigt sällan hinner vi stanna upp och andas livet. Den återhämtning som vi erbjuder oss själva görs även den tiden på en bestämd tid vi tycker passar in i våra inrutade scheman. Vi och hela samhället måste tänka om innan vi blir ännu fler som drabbas av psykisk ohälsa.

CBD – olja den stora nya trenden.

Inom hälsokostbranschen har CBD oljan tagit världen med storm. Oljan kommer från hampaväxtens stjälk eller fröna i stjälken för att vara exakt. Det är lätt att missta CBD olja med cannabisen som innehåller THC som ger rus och används för njutningens skull när de båda utvinns ur hampa växten. Ren pressad CBD olja är befriad från ämnet THC, vilket inte gör den till olaglig.

cbd-olja-1024x540

Mot ångest och depression.

Att vi känner rädslor, misstänksamhet och drabbas av negativa tankar är ett försvar mot något som vi vill värna oss mot. Det är enkelt att hamna i negativa tankar när livet är tungt och vi drabbas av flera motgångar. Stress är även något som kan få förödande effekter vilket ofta leder till både ångest och depression. Under de senaste åren har forskare kommit underfund med flera positiva egenskaper hos CBD oljan bland annat att den kan att lindra stress, ångest och psykosomatiska tillstånd. Flera positiva effekter har oljan för:

 • Panikångests attacker
 • Bipolaritet
 • ADHD
 • Social fobi
 • Depressioner i olika grader

nordic-cbd-olja-1024x538

Många med psykisk ohälsa är tveksamma till att medicinera med tanke på det eventuella beroendet som kan komma av medicinerna. Andra får biverkningar som de inte kan tackla. CBD oljan kan därför bli den ersättare för medicinering och ge ett inre lugn och låta dig komma till ett bättre mående. Många säger att olja är lite av ett mirakel. Mirakel är något som vi alla vi tro på så visst är det värt att prova på CBD olja.

Kram Kram

 

” Inlägget är i samarbete med CBD-olja.nu ”

 

 

 

 

10 thoughts on “Mirakel är något vi alla vi tro på..

Add yours

 1. Jag har läst om den där oljan. undra om den verkligen fungerar. Vissa säger de iallafall

 2. Det är så himla sorgligt att det är så många som lider av psykisk ohälsa! Har läst om den där oljan eftersom jag själv lider av psykisk ohälsa. Hmm undrar om man ska köpa den och se om den hjälper 🙂

 3. Jag har hört så mycket bra om dom och har tänkt lägga en beställning när det kommer in pengar. Så nyfiken på om det kan hjälpa med min ångest och oro.

 4. Jag har bara hört positivt om cbd-olja och tror starkt på att vi kan göra mycket för vår hälsa själva. Utan att ta till mediciner utan genom att ta hand om oss själva och våra kroppar.

 5. Låter som en väldigt bra sak om den hjälper mot tex depressioner och andra saker, så att man slipper proppa i sig en massa med mediciner som man kanske blir dåsig av. Vart kan man få tag i denna olja?

 6. Jag har aldrig hört CBD-olja i samband med ADHD eller bipolaritet, är det typ 1 eller typ 2? Att det hjälper mot Parkinsons och epilepsi däremot är jag rätt insatt i 🙂

 7. Denna är jag både villig och sugen på att prova, jag lider själv av psykisk ohälsa och oro den kanske skulle lugna den oron 🙂

 8. Jag har hört så mycket positivt om denna, skulle vilja testa, men vet inte om jag törs med alla mina mediciner jag redan har.

 9. Hej, du har en av de snyggaste bloggarna jag besökt. Återvänder mycket gärna, vad gäller mediciner så är ju detta ett bra alternativ.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: