Höjden av lathet – I know.

Hej Hej.

Denna veckan har jag verkligen inte alls haft mycket energi att avvara överhuvudtaget. Ganska tråkigt men jag måste lära mig att leva jämnare och leva efter mina mönster bättre än vad jag gör. Det tråkiga är bara att när jag bromsar in och lyssnar vad jag orkar med blir allt så tråkigt vilket jag inte alls gillar som vill att det ska hända saker i livet. Jag tror minsann att det är det som blir krockar och gör att jag inte mår så bra.

Höjden av lathet – I know.

Erkänner fullt ut att det är höjden av lathet när jag ber Wille stanna på Benevento och ta med mat hem till middag. Men vad gör väl det när jag behöll lite energi så jag orkade åka på sonens match hemma i Visättra.

14ff

Imorgon är en annan dag….

Det är så sant imorgon är en annan dag.Då tänker jag minsann ha det lite roligare än vad jag haft de senaste dagarna. Jag ska in till stan på möte och hitta på lite annat bus. Vet ni vad? Kameran ska få följa med för nu behöver jag få fota igen.

14

Väggdekor - sov gott - 727289.jpg

30c

8 reaktioner till “Höjden av lathet – I know.

Lägg till

  1. Fast det är ju skönt ibland att släppa alla måsten & satsa på hämtmat. Varför ska det eg upplevas som ”dåligt”? Nej heja säger jag, att satsa på ”vardagslyx” & lägga energin på roligare saker!

  2. Lycka till på mötet! Tycker inte de är lathet när man beställer pizza, ibland orkar man helt enkelt inte laga mat eller är bara väldigt sugen på att äta lite pizza 😊

  3. Det får man unna sig, man behöver vilan ibland ❤
    Det gäller att ladda upp batterierna för nästa dag 👍
    Hoppas mötet gick bra ❤

  4. Man får vara lat ibland, det är så jag känner just nu att man inte hunnit med städningen i veckan, så blir ett projekt idag

  5. Jag tycker inte att du var lat! Tycker allt att man kan unna sig hämtmat utan att man för den skull är lat. Energin behöver man få hushålla med och nu gjorde det ju att du orkade följa med på match. 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: