Det ska vara enkelt att fakturera.

”Inlägget är i samarbete med Björn Lundén Information”

3f51fea35d5a076580c95681ce350f7c_34db539fe89d23a4c4d83826f2a5f8fd

Hej.

Jag själv och många med mig går nog i företagsdrömmar. Vi vill skapa våra drömmar efter våra idéer och kunskaper. Vägen till att drömmen rullar och är igång är lång med flera beslut och nya kunskaper som måste fungera. För mig finns det en bit som jag inte kan klara av själv och det är fakturering och bokföring. Det kan skrämma många men nu finns det flera bra alternativ där är enkelt att faktureringsprogram online där det är enkelt att komplettera med bokföringen.

1029

Enkla faktureringsprogram.

När man är i startgroparna med sitt företagande är det skönt hitta enkla lösningar i det som kan kännas svårt. För mig skulle det kännas både skönt och säkert att använda mig av Björn Lundén Information och något av alla deras faktureringsprogram som finns online. Hos dem kan man enkelt utforma sina fakturor helt efter eget tycke och smak. Vilket känns viktigt för mig. För visst vill man att även fakturorna ska se ut som om de kommer från mitt egna företag. Vill man även få hjälp med bokföring går det även att komplettera sitt faktureringsprogram med en bokföringsdel.

Hur ska man veta vilket av alla program som passar bäst för ens eget företag?

Att välja är alltid svårt men inte nu längre när Björn Lundén Information har en funktion där man kan jämföra de olika programmen som de erbjuder. Hur smart är inte det när det tydligt går att se vad som skiljer programmen.

4d939313-3b8f-4ef8-b252-9a2826797ab7

Skulle man fortfarande vara osäker finns det gratis demo av programmen att ladda ner i 30 dagar. Så smart måste jag säga – tänk att kunna få testa sig fram gratis för att på så sätt kunna finna det rätta faktureringsprogrammet för just mig.

Varför välja Björn Lundén Information?

  • Enkelheten där programmen skapar och skickar fakturor och att följa upp kundernas betalningar, skicka påminnelser, osv.
  • Fakturorna kan skrivas var än man befinner sig i stunden.
  • Enkelt att samverka med den redovisningsbyrå.
  • På våra program har du alltid 30 dagars öppet köp.

Fördelarna är många med både online fakturering och med Björn Lundén Information. Har du fler frågor går det smidigt att chatta med någon av säljarna eller varför inte slå dem en signal för att få bästa information för dina behov.

3b464ea0-88b2-4313-815d-e265499db121

Ha det gott.

 

”Inlägget är i samarbete med Björn Lundén Information”

 

14 thoughts on “Det ska vara enkelt att fakturera.

Add yours

  1. Tycker det är svårt att veta vad som är bäst att använda. Man måste känna sig trygg med tjänsten och så. Har länge haft funderingar på att starta eget och det är mycket man inte tänker på så som fakturering till exempel. Ska kika in dom i alla fall.

  2. Vilket himlans bra inlägg! Du skriver om såna bra och vettiga saker alltid. Det gillar jag, & jag lär mig så mycket av dig 😊❤️

  3. Så himla smidigt ju! Älskar sånna faktureringstjänster, haha <3 Är så dålig på sånt, skulle aldrig palla ha eget företag och fixa ekonomi, skatter, dekorering, osv. Grymt ju! Kram <3

  4. Det låter ju perfekt! En del saker är ju tyvärr alldeles för komplicerade, jag gillar enkelt men ändå kunna känna de professionella. 🙂

  5. Vilket superbra tips! Har inget företag i dagsläget men är väldigt sugen på att starta så ska komma ihåg detta 😊🌷

  6. Oh vilken smart lösning, att de kan hjälpa en så det ska underlätta, för sådant där är man ju novis på

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: