Jag har fått mina vita Sneakers.

Halloj.

Nu har även jag blivit med nya sneakers till våren. Håller ni med mig om att det är något speciellt med nya vårskor? Jag tycker fortfarande att det är lika underbart att ta på sig nya skor och använda dem utomhus varje år när våren är på G. Tilda och jag har varit på Mall of Scandinavia och shoppat. Vi var innan vi kom dit andra sidan stan och lämnade in min bil på service. Så när R lämnade av oss hade MOS ännu inte öppnat så vi satte oss och tog en fika på bästa kaffestället.

25b25a

Jag har fått mina vita Sneakers.

Det var länge sedan jag hittade så mycket fint som jag verkligen behövde. Gladast blev jag för mina nya vita fina sneakers. När vi kommer hem från Sälen nästa vecka ska jag göra premiär i nya vårskorna.

25ii25hhh

Vad har ni för planer idag?

Själv är jag snart på väg in till stan en stund. Sedan blir det tvättstugan och en himla massa fix och trix för min del. Får absolut inte glömma köpa nya skidvantar – det är nästan högst upp på min lista…

kram

9 thoughts on “Jag har fått mina vita Sneakers.

Add yours

    1. Kan verkligen hålla med dig om att det är något speciellt med att köpa nya skor till våren.Det var vågat av dig att köpa ett par vita skor Ojdå vad har hänt med din mobiltelefon efter som att du lämnade in den på service?

  1. Våren och vita sneakers gifter sig, det går hand i hand och är faktiskt ett måste. Jag har tvättat alla mina gamla så de ser ut som nya och nu står de där i garderoben i hallen redo för att användas och det gör mig löjligt glad. Mall Of Scandinavia är verkligen INTE ett utav mina favoritshoppingcenter, får rysningar av att tänka att jag måste gå i det haha. Besöker oftare Friends som ligger precis intill för att se AIK spela fotboll ❤️

  2. Skorna är supersnygga 👍
    Såg att mall of scandinavia fick ta bort nån reklamskylt som ett av butikerna lagt ut. En tjej med läppstift i munnen, lite små larvigt enligt mig att klaga på något sånt kan jag tycka 😔❤

  3. Känslan när man sätter så dig nya vita skor är verkligen fantastisk! Dom var så sjukt snygga också! Dagens planer blir att redigera lite videos 🙂

  4. Ja jag håller med dig. Nya skor till våren är ett måste 😀 Verkar som det var en bra shopping dag. Annars tycker jag att man aldrig hittar något när man tänkt shoppa 😛

  5. Gooosh!! 😀 Vilka kanon fina skor! 🙂 Sådana fina skor hade man inte tackat nej till. Skulle inte kunna ha sådana fina skor. Då jag inte hade kunnat ha dom så vita/rena länge! 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: