Bu och Bä med mig.

Hej.

Förlåt mig men denna vecka har jag bara ruttnat på allt. Först sjuk hela veckan, därefter så har kameran i min mobil bara blivit sämre än sämst. Jag behöver verkligen en kamera i telefonen och det är redan nu. För inte orkar jag bära med mig systemkameran hela tiden när den är så tung och stor. Erkänner att jag är duktigt gnällig för det är precis så jag känner mig. Det märks också på inte bara mig utan även min kära fina blogg som verkligen fått ta stryk på grund av min sjukdom. Så jäkla tråkigt med allt. Suck och Bu och Bä på mig. Som om det inte var nog så gick en nagel av idag också. Ni som kanske inte har eller haft naglar förstår nog inte men man blir helt handikappad när någon går av. tur för mig att jag har tid hos min nagelteknolog nu på onsdag.

Bu och Bä med mig.

Jag lovar bättring. en sak är i alla fall bra att jag bestämt mig för vilken mobil som jag ska fixa till mig. Jag har precis lärt mig säga vad den heter men hela dagen har jag kallat den för Hawaii. Det kommer bli en Huawei P20 Pro för att den har grym kamera och fått otroligt bra omdöme. Jag kommer alltså lämna Iphone igen. Men jag är tillfreds med det för jag behöver en bra kamera och kan ibland tycka att Iphone är lite överreklamerat faktiskt. Är det någon av alla mina läsare som provat eller kanske rent av har en Huawei P20 Pro?

16dd
Dagens ända tagna bild – Det är också på tok BU och BÄ…

godnattochsovgott2farg

KRAMIS

 

 

 

 

8 thoughts on “Bu och Bä med mig.

Add yours

  1. Hoppas du känner dig bättre iaf <3 Livet får stå på paus ibland.
    Jag testade en Huawei innan den nya iPhonen jag har men jag hatade den, haha! Ville typ kasta ut den genom rutan men det var mer för att android inte är min grej, hört massor som är så nöjda!

  2. Hoppas du känner dig piggare! Ibland mår man sämre och då får annat stå tillbaka. Har aldrig testat Huawei men har hört mycket gott om just deras bildkvalitet.

  3. Ibland blir det så, hoppas du mår bättre. Nej inte provat den men känner en som har den. Den tar väldigt fina bilder 🙂

  4. Jag förstår att du är på dåligt humör! Vi har varit sjuka i tre veckor nu och det tär verkligen på en… Vad skönt att du har kommit fram till vilken mobil du ska köpa i alla fall. Jag hoppas att du blir nöjd med den. Kram

  5. Jag hoppas att du mår bättre nu, att vara sjuk tar verkligen mycket på en. Vad roligt att du ska fixa en ny mobil till dig själv. Jag skulle bog också säga Hawaii till de märket 🙈

  6. Åh ja, en kamera i mobilen är alldeles nödvändig. Jag har inte testat någon huawei alls, men sonen fick en i födelsedagspresent som han är riktigt nöjd med. Vet inte vilken modell det är dock.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: