Fuck Epilepsi…

Hej.

Just idag den 11 februari är den Internationella Epilepsidagen – Världsepilepsidagen. Något som vi i Länka med Kärlek också vill uppmärksamma med tanke på att vår lilla mascot Hjärtat i helgen var hos Marica och pärlade armband till förmån för Epilepsikampen. När Hjärtat i helgen aktivt deltog och visade sitt stöd för kampen kände vi i Länka med Kärlek att även vi ville bidra till forskningen för epilepsi via Hjärnfonden.

11c

Epilepsikampen.

Vår vän Viktor Högnäs startade Epilepsikampen i syfte om att ge ut kunskap om epilepsi och lyfta ämnet, till anhöriga eller drabbade. Viktor själv drabbades av sitt första epilepsianfall 2008, under denna perioden fick han aldrig veta någonting om sin sjukdom. Det fanns ingen han kunde prata med, skolan uppmärksammade inte detta och för honom blev det obekvämt när det pratades och viskades i korridorerna om hans anfall.

Armband och nyckelringar till förmån för forskningen.

11b
Håll med om att armbandet är så fint.

Det går bra att köpa armband / nyckelringar med Fuck Epilepsi för 50 kr (+ 10kr frakt) där idag hela summan oavkortat går till insamlingen som Hjärnfonden andra dagar går halva summan till forskningen. Köper du ett armband kommer hela 50-lappen gå till insamlingen i ditt namn. Gäller endast idag, 11 februari. Var med och bidra du också! Gå in på Epilepsikampen HÄR och skicka meddelande om att ni vill köpa.


11 länka

Vi kommer i sin tur att skänka bort vårt armband.

I morgondagens fotoutmaning kommer vi skänka vårt Fuck Epilepsi armband vidare till dagens bästa tolkning. På så sätt sprider vi i LMK vidare informationen om epilepsi vilket Hjärtat fick oss att uppmärksamma lite extra.

hjärta2 - kopia

Kram Kram

13 thoughts on “Fuck Epilepsi…

Add yours

  1. Ja tänk om denna sjukdomen inte fanns så mycket bättre många skulle ha det. Det verkar dessutom svårt och hitta en bra dos, speciellt hos små barn och barn med utvecklingsstörning. 🙁

  2. Som jag skrev till Mirre är det så himla fint av er att stötta detta. Denna sjukdom är fruktansvärd och fler borde få kunskap i hur man gör om man möter någon som drabbas.

  3. Vilket fint armband! Såg ett liknande inlägg och har inte så mycket koll på just sjukdomen , tror inte så många har! Den borde verkligen uppmärksammas lite extra tycker jag så man får mer info

  4. Vilket bra initiativ! Har en vän som har epilepsi och fy säger jag bara. Det är verkligen något som alla borde få slippa.

  5. Jag hade inte hört talas om att det fanns någon epilepsidag innan jag läste det på en blogg igår 😛 Hoppas det blir några armband sålda 😛

  6. Väldigt fint och bra initiativ ❤️ Så viktigt att prata om. Jag har arbetat i många år med patienter som har epilepsi.

  7. Epilepsi är verkligen en sån hemskt sjukdom, det pratas alldeles för lite om så viktigt att det lyfts upp. Ni alla är så fina som gör detta! <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: