Bästa minnet 2018.

Veckans Blogg – rubrik.

Detta inlägg är en del av Länka med Kärleks Bloggrubrik med olika rubriker varje måndag. ”

Bästa minnet 2018.

När jag tänker tillbaka på 2018 så är det alltid Tildas och mina dagar på Gotland i somras. Vi maxade verkligen Gotland med allt som vi älskar med Ön. I sommar måste vi åka över igen och stanna lite längre. Gotland har vi älskat och besökt varje sommar sedan många år tillbaka. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker tillbaka och ser på bilder från vår resa. Så jag bjuder på fjolårets resa på älskade Gotland.

got1got2got110

got3got4got4521b21d21f21k21l21q21s21t21v

Vill du också vara med eller är nyfiken kan du läsa mer inne i facebookgruppen  Länka med kärlek & även då inne på Kamillas tipsinlägg & på Mirres tipsinlägg för Länka med Kärleks måndagstema Bloggrubrik.

puss1

27 reaktioner till “Bästa minnet 2018.

Lägg till

 1. Det ser härligt ut. Kände direkt hur jag längtade mer till sommaren nu. Jag har fått för mig att det är rätt dyrt att åka till Gotland?

  Gilla

 2. Jag har aldrig varit på Gotland, men det ser fantastiskt vackert ut! Vi har faktiskt pratat om att ta båten dit i sommar, men det har vi å andra sidan pratat om förr 🙂 Men jag kanske skulle kolla upp lite mer så att resan faktiskt blir av i år! 🙂

  Gilla

 3. Ser verkligen super mysigt ut! Jag har aldrig varit på Gotland men jag skulle gärna vilja besöka Gotland! Måste säga att man längtar efter sommaren och glass när jag ser dina bilder. 🙂

  Gilla

 4. Åh, så underbart det ser ut. Jag är egentligen vintermänniska, men idag när det bara är grått och blåsigt ute kan till och med jag längta lite tillbaka till sommaren.

  Gilla

 5. Åh Gotland är helt fantastiskt. Dina bilder, av solnedgången, maten och er värme till varandra, förstår att det var en härlig resa med många fina minnen

  Gilla

 6. Jag har aldrig varit på gotland, men det har alltid funnits med på den där to do listan som jag har i huvudet. Såg helt fantastiskt ut då man tittar på bilderna

  Gilla

 7. Det ser riktigt mysigt ut allt det där.. Önskar nästan man kunde ha varit där, så mysigt ni ser ut att ha det. Själva ska vi till Norrlands inre skogar i sommar och jag längtar som en tok.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: