Bästa minnet 2018.

Veckans Blogg – rubrik.

Detta inlägg är en del av Länka med Kärleks Bloggrubrik med olika rubriker varje måndag. ”

Bästa minnet 2018.

När jag tänker tillbaka på 2018 så är det alltid Tildas och mina dagar på Gotland i somras. Vi maxade verkligen Gotland med allt som vi älskar med Ön. I sommar måste vi åka över igen och stanna lite längre. Gotland har vi älskat och besökt varje sommar sedan många år tillbaka. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker tillbaka och ser på bilder från vår resa. Så jag bjuder på fjolårets resa på älskade Gotland.

got1got2got110

got3got4got4521b21d21f21k21l21q21s21t21v

Vill du också vara med eller är nyfiken kan du läsa mer inne i facebookgruppen  Länka med kärlek & även då inne på Kamillas tipsinlägg & på Mirres tipsinlägg för Länka med Kärleks måndagstema Bloggrubrik.

puss1

27 thoughts on “Bästa minnet 2018.

Add yours

 1. Det ser härligt ut. Kände direkt hur jag längtade mer till sommaren nu. Jag har fått för mig att det är rätt dyrt att åka till Gotland?

 2. Jag har aldrig varit på Gotland, men det ser fantastiskt vackert ut! Vi har faktiskt pratat om att ta båten dit i sommar, men det har vi å andra sidan pratat om förr 🙂 Men jag kanske skulle kolla upp lite mer så att resan faktiskt blir av i år! 🙂

 3. Ser för jäkla härligt ut, förstår att det är bra minnen. Jag har aldrig varit på Gotland i sån ålder att jag kommer ihåg det.

 4. Åh, det ser ju så himla härligt ut! Har alltid velat åka till Gotland men aldrig tagit tag i det, kanske får bli ett mål till sommaren!

 5. Har aldrig varit på Gotland , men ser ju helt magiskt ut så förstår att det är ett av dina bästa minnen

 6. Ser verkligen super mysigt ut! Jag har aldrig varit på Gotland men jag skulle gärna vilja besöka Gotland! Måste säga att man längtar efter sommaren och glass när jag ser dina bilder. 🙂

 7. Åh, så underbart det ser ut. Jag är egentligen vintermänniska, men idag när det bara är grått och blåsigt ute kan till och med jag längta lite tillbaka till sommaren.

 8. Men åh så härligt! Jag har bara varit på Gotland en gång men det var många år sedan! Jag får se till att ta med familjen dit någon sommar 😊

 9. Det ser ju för jäkla härligt ut alltså, jag har fortfarande inte varit på Gotland så nu efter ditt inlägg bestämde jag att i år ska jag dit!

 10. Åh Gotland är helt fantastiskt. Dina bilder, av solnedgången, maten och er värme till varandra, förstår att det var en härlig resa med många fina minnen

 11. Så mysigt det ser ut ❤
  Jag och maken var på gotland för 12 år sedan, underbar ö. Älskar deras saffranspannkakor med sån där sylt ❤

 12. Ser magiskt ut! Så fina bilder! Det kan förklara ditt bloggnamn för du är grym med kameran 😊 låter som ett riktigt härligt minne!

 13. Jag har aldrig varit på gotland, men det har alltid funnits med på den där to do listan som jag har i huvudet. Såg helt fantastiskt ut då man tittar på bilderna

 14. Åh har alltid velat åka till Gotland men inte blivit av än, verkar vara så sjukt fint där. Vilket fantastiskt minne du delar med dig av 🙂

 15. Det ser riktigt mysigt ut allt det där.. Önskar nästan man kunde ha varit där, så mysigt ni ser ut att ha det. Själva ska vi till Norrlands inre skogar i sommar och jag längtar som en tok.

Kommentera

Up ↑

%d