Det lilla i det stora.

Hej.

Idag har jag varit inne i stan igen och träffat sjuksköterskan. Tyckte att hon fångade både mig och livet i sig så bra när hon sa att det viktiga är att ”Se det lilla i det stora”. Skulle kunna skriva nu att jag inte kunde sagt det bättre själv men det gör jag inte för så var ju inte sanningen. Men jag tog de orden med mig när jag gick en kort sväng runt på Söder inne jag begav mig hemåt igen.

Det lilla i det stora.

Jag är nog egentligen ganska bra på att både se det lilla i det stora och att leva med öppna ögon. För jag tillåter mig att se och uppleva nya saker och ting. Gick förbi en härlig blomsterbutik som jag ofta stannar till vid och även kikar in hos för jag tycker att de är så duktiga på att placera, binda och bjuda in betraktaren i sina dekorationer. Utanför butiken idag stod en helt magisk cykel som jag blev helt kär i. Tyvärr var den inte till salu. Jag var faktiskt tvungen att fråga vad den kostade. butiken hade lånat den till att fronta varor med under en månad. Trist men var skulle jag/vi haft en gammal cykel någonstans kan man ju fråga sig? Hur som helst så var den helt underbar… Jag hittade det lilla i det stora under min promis runt runt – cykeln.

16blom316blom116blom2

Vad har ni haft för er idag?

puss1

19 thoughts on “Det lilla i det stora.

Add yours

  1. Vilken vacker dekoration ❤ Du skulle ha blinkat lite extra med ena ögat, så kanske chansen ökat 😂😂

    En sån bra mening hon använde 👍 tåls att tänka på ❤

  2. Har enbart pysslat och tagit det lugnt hemma. Vi har haft så trist väder, regnat hela dagen. Har varit trött, så det gjorde mig inget med ett väder som det.

  3. Starka och kloka ord! Jag hade då inte kunnat motstå att köpa hem den här äldre cykeln och ha den i min trädgård. Ser jättefin ut! 😀

  4. Hon har ju så himla rätt varför har man inte själv tänkt på det innan för?Låter som du tog till dig orden riktigt ordentligt på promenaden.Har du ingen gammal cykel stående någonstans som du kan göra om?

  5. Den cykeln var så otroligt fin. Blev så fint. Tur det gick bra hos sjuksköterskan, ibland behöver man höra från någon annan hur man har det 🙂

  6. Haha vad bra sagt av din sköterska hon har ju faktiskt rätt i det. Åh vad fint dom hade gjort det utanför affären verkligen, ser ut att vara ett gulligt ställe 🙂

  7. Att se delarna i helheten är riktigt svårt ibland. Att se detaljer som man inte riktigt… ser annars. Men de bilderna blev ju magisks känner jag.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: