Veckan som gick – vecka 2.

Hej Hopp!

 

Veckans bästa? Att krascha och säga hejdå till vårt fin fina pepparkakshus. Både med viss vemod förstås men kraja är roligt.

12jj

Veckans sämsta? Att jag mått lite si och så men jag ser positivt och hoppas på att allt ska bli bättre.

Veckans godaste? Årets allra första semla.

11g

Veckans tokigaste? Att jag eller vi bara struntat i att plantera om våra blommor under så lång tid. Verkligen pinsamt. Men men nu är alla omplanterade och förhoppningsvis gladare.

12gg

Veckans mysigaste? Allt mys jag haft med Tilda i veckan.

12ee

Veckans fika? Alla dagar i veckan semlan på Wallins Bageri.

11h

Veckans bild? Kultur, liv rörelse och samhället i en och samma bild.

11d

Veckans höjdare? Marre i målet – grymt duktig i veckans matcher. Ensam kan man inte vinna matcher tyvärr.

img_5932

Veckans överraskning? Måste bli bästa fynden som jag hittade i rea lådan på ICA Maxi.

12c

Veckans fredagspresent? En liten Buddha och och fina servetter.

11b

Veckans fredagsfokus? En skön promis runt på söder med kameran i handen. Vackra grindar vid Maria skola.

11i

Veckans Wao? Galet goda teer som vi fick testa i samband med ett samarbete med Teámo.

13the3

Veckans shopping? Vita vackra tulpaner bara för att de är så fina.

12d

7

 

18 thoughts on “Veckan som gick – vecka 2.

Add yours

  1. När jag läste detta ångrade jag mig nästan att jag inte bakade något pepparkakshus, för dom är ju så goda att äta med all glasyr!😆 Men semla såg också väldigt gott ut!😊

  2. Semlor nomnom.. Minns jag fel eller brukade man inte börja med de senare på året förr, typ framåt februari? Hur äter du semlor? En del har väl varm mjölk i en tallrik som de äter tillsammans med semlan.

  3. Vad härligt att du/ni äntligen kom till skott och planterade om växterna. De är verkligen lätta att glömma bort när man inte riktigt har tiden. Vi köpte ett jularrangemang som dog här i förra veckan, men jag plockade faktiskt ut murgrönan som fortfarande levde! Det är så fint att få ta tillvara på och plantera om. Längtar tills våren kommer och jag får plantera ute i trädgårdslanden ❤️

  4. Vilken härlig vecka du har haft. Jag hade också premiär för semla i veckan. Den första för året är alltid extra god!

  5. Inte jätteförtjust i semlor men kanske en semlewrap hade funkar, inte testat dem än. Finns dom ens kvar,haha. Så mastigt med semlor..Åh blommorna kommer må toppen av omplaneringen, heja!
    Svar: Tack Kamilla, ja alltså förmodligen är folk bara avundsjuka för att man vågar ta steget och stå ut, våga följa sina känslor och vara sig själv. Så tack för din härliga pepp och jag hade mer än gärna träffat dig snart såklart!

  6. Åh jag ska nog köpa tulpaner imorgon och njuta av deras doft! Även försöka ta tag i mitt mående, känner att det är dags nu, mitt stora mål!

  7. Vi åt en semla igår, jag och Bellis delade på¨en, jag är för vaniljsemla =D. Dina veckosummeringar är så bra, gillar dem =D. Du är så fin på bilden med

  8. Åååh jag älskar verkligen att plantera, plantera om och allt sånt. Blev väldigt taggad på att göra det själv nu faktiskt hahah. Åh semlor, redan? Börjar det blir dags nu? 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: