Thé testing med Teámo.

” Inlägget är i samarbete med Téamo ”

Hej.

Jag har sedan jag var barn älskat att krypa upp i soffan eller sängen med en god kopp thé. Något som jag fört över på barnen. När jag varit iväg i någon butik som säljer thé och kommer hem med nya sorter är de snabba på att både dofta och prova på. Att dofta på thé och nästan stoppa hela näsan i burken är ljuvligt. Men i slutändan är det alltid smaken som avgör om teet fångar mig eller inte.

Thé testing.

I samarbete med Téamo fick jag hem en box med tre spännande teer som dottern tyckte vi skulle göra en thé testing på. Super roligt tyckte jag och hängde på. Vi drack, doftade, smuttade och hittade vår favorit vilken var olika. Teststunden var mysig och framför allt god. Det är alltid så roligt att prova på nya smaker och utmanas sig själv lite som vi fick göra när vi provade nya smaker här.

13the113the213the313the5

Dotterns omdöme: Välgjorda teer som smakade mycket. Tropisk soluppgång blev favoriten.

Mitt omdöme: Härliga smaker som satt kvar länge. Doftade underbart och äkta. Stärkande fjälltopp fick bli min favorit.

Teer från Téamo.

Téamo är en thébutik på nätet som säljer thé i lösvikt, presentförpackningar plus att man kan prenumerera på månadens thébox. Tänk er att mysa under filten med en ryckande varm god kopp thé medan ni tittar på er favoritserie. För mig låter det helt underbart att varje månad få en en box med nya spännande teer som jag inte provat på tidigare. Med thé prenumeration får du hem tre nya teer i lösvikt varje månad med gratis frakt direkt till din brevlåda. Toppen tycker jag!

téamo-teprenumeration-produktbild-tre-teer

Hos Teámo får ni  10% återkommande rabatt på teprenumerationen med koden  – kamillaskamera.

Teámo utmärker sig.

Många tänker säkert att allt thé i lösvikt är det samma. Det som jag tycker utmärker Teámo är att teet har större bitar av de ingredienserna som utmärker den sorten vilket gör att smaken blir fylligare och stannar kvar i gommen längre. Personligen upplever jag att teerna smakar mera än vad de doftar vilket jag upplevde positivt. för enligt mig så ska thé smaka gott och mycket precis som de teer från Teámo som vi fick testa på.

Därför är mitt tips till alla andra – Gör som jag testa på thé.

13the4

Ha en underbar dag

♥ Kram Kram ♥

” Inlägget är i samarbete med Téamo ”

 

 

 

 

19 reaktioner till “Thé testing med Teámo.

Lägg till

  1. Så kul att testa på lite nytt 😀 Själv fastnar jag ofta i mina favoriter och är lite feg på att testa annat.. Stort plus när det smakar mer än det luktar, för ofta kan jag tycka att det är problemet. Det luktar gudomligt gott, men smakar knappt något….

  2. Vad roligt att barnen också tycker om det 🙂 Vilken rolig idé av din dotter 🙂 Kul att få testa nya sorter och så roligt att du tyckte om dom 🙂

  3. Aldrig testat just det märket men älskar också te. Tycker det är en supersmart grej de har gjort med te-boxar så att man får chans att prova lite nya smaker

  4. Kul att få testa nya teer. Gillar te men tycker de flesta sorter är lite blaskiga, det här verkar vara mycket högre kvalitét 🙂 Man vill ju att det ska ha massor med smak.

  5. Så mysigt! din dotters favorit skulle jag vilja testa den lät god. Själv är jag en kaffeälskare så sätta mig i soffan med kaffe/the är riktigt mysigt! 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: