Sista buketten till mig.

Tja Tja.

Äntligen så fick jag mina tulpaner som jag längtat efter. Smet in på Ica Maxi när jag lämnat av sonen på träningen bara för att ta med just tulpaner hem. Vilken tur att jag kom som jag gjorde. Igår var hinkarna fulla med tulpaner, idag fanns det en ända bukett kvar i hinkarna i blomkylen. Hur stor är då sannolikheten att de var vita? Inte särskilt stor vad jag vet men kryss i taket eller vad man nu säger  – bukettens blommor var vita.

12b

Har ni någon favoritfärg på tulpaner?

Min favofärg har ni ju listat ut nu – vita såklart. Visst är de andra också vackra men när det kommer till de vanliga enkla tulpanerna är är det vita som gäller. Gillar man tulpaner så kan jag tipsa om att snart kommer det om de inte redan finns på Zetas, tulpan lökar den ena vackrare än den andra. Hmmm jag kanske till och med ska åka förbi imorgon innan hockeymatchen. Sagt och gjort nui står det inskrivet i kalendern på morgondagen.

12d

Det blev en lyckad sväng på Maxi.

Det var riktigt roligt att gå runt på Maxi och kolla runt på deras rea. Jag hittade de små sötaste husen vilka jag trillade dit på kan man säga. 20 kr för en liten förpackning med tre små hus i. Nu väl hemma ångrar jag att jag inte köpte med flera än de tre vita förpackningarna jag tog med hem. Klurar på om jag ska smita in en gång till idag i samband med att jag hämtar hem Marcel. Ibland så kan man hitta toppen fynd även på Ica Maxi.

12c

Plötsligt hände det….

Som sagt det var en lyckad dag på Maxi. Jag vet faktiskt inte hur länge jag dragit ut på att köpa hem blomjord och börja att plantera om våra blommor. Men i vilket fall som helst så är det på tok för länge sedan. Men plötsligt hände det för idag följde det med den största till och med förpackningen på blomjord. Det är ju inte gjort ännu men man kan väl säga att jag kommit halvvägs eller vad säger ni? Jag känner mig lite småstolt över mig själv som har lite driv i kroppen idag igen.

12a

helg1

Puss & Kram

25 reaktioner till “Sista buketten till mig.

Lägg till

 1. Har faktiskt inte haft något intresse för blommor och växter innan. Inte förens nu, nu älskar jag det & längtar tills vi flyttat och jag kan fylla vaser med blommor 😊

  Gilla

 2. Men haha vilket tur du hade!! Min favorit färg på tulpaner är också vita! 😀 De andra är som sagt också fina men det är nå speciellt med vita 🙂 Måste skaffa hem lite blommor och blomjord jag med!

  Gilla

 3. Det var nog meningen att du skulle få dom sista vita tulpanerna 😉 eller rättare sagt meningen att få köpa dom.Håller med att det är så kul att gå runt på ica maxi finns alltid något man behöver där.Låter som du har hunnit med mkt idag

  Gilla

 4. Jag älskar tulpaner! Favoritfärg har jag dock inte, tyxker dom är fina allihop😍 Det lovar upp så mycket, och det var ju verkligen menat att du skulle ha sista buketten😉

  Gilla

 5. Jag tycker visserligen tulpaner/blommor är fint överlag, men inga blommor här hemma inte..! :p Vi har verkligen inte minne eller lust att sköta om blommor så. Men det är verkligen fint med blommor, måste jag ju säga.

  Gilla

 6. Jag är tokig i tulpaner, mest lila, helst av allt sätter jag gärna ihop 2 buktetter med olika färger ❤
  Kul att fynda på ica ❤

  Gilla

 7. Himla tur att du lyckades få vita tulpaner hem! Jag vet faktiskt inte vilka mina favoriter är, men jag är förtjust i tulpaner allt! Ska nog köpa hem mig ytterligare en bukett rätt så snart 😀

  Gilla

 8. Tulpan är en av mina favorit blommor. I morgon är det tulpanens dag så jag köpa mig en bukett eller två idag. Jag gillar buketterna med blandade färger. Om jag skulle köpa en färg skulle det bli rosa eller vita 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: