Gott Nytt ÅR.

Hej.

Idag är dagen då vi ska tacka eller sparka bort 2018. Först tänkte jag skriva att jag skulle sparka bort året så långt som pepparn växer men med lite eftertanke så fanns det mycket som jag är så enormt tacksam för och inte skulle vilja ha haft ogjort. Så jag säger TACK 2018 men hoppas och tänker kämpa för att 2019 blir mitt guld år som jag redan sagt.

Har ni satt några löften?

Jag gillar inte löften för det är så tråkigt när man sedan inte klarar av att hålla dem. Så därför har jag tänkt att göra en bucketlist för året som jag vill och önskar uppnå. Vet inte om jag ska ska göra listan i kvartal eller över hela året ännu. Risken är att listan blir som löften om den är på kvartal. Bucketlistan har jag börjat klura på men jag behåller nog den för mig själv.

31a

Dagens kloka ord.

För några år sedan när vi var i Göteborg över nyår med sonen som skulle spela hockey bodde vi på ett hotell som hade denna tavlan. Den tyckte jag var så klok att den blev sparad i mitt minne och på bild.

31c

31b

PUSS  ♥

43 thoughts on “Gott Nytt ÅR.

Add yours

 1. Åh, vilket fantastiskt bra citat! Det tar jag också med mig. Skulle väldigt gärna läsa din bucketlist men förstår om du vill hålla den lite mer privat. Jag har inte satt några löften för året men däremot ett mål och det är att börja med keto. Eventuella mål kommer jag nog sätta upp som månadsmål för att göra det lite mer överskådligt.

 2. En bucket list låter inte fel. Jag kör alltid på önskningar till nyår just för att inte sätta press på alla löften. Brukar gå mycket bättre då. 🙂 Gott nytt år till dig med!!

 3. Nej, löften brukar jag inte ha, för det blir jag bara stressad av. Blir ju som ett misslyckande om man inte klarar dem, däremot har jag alltid önskningar inför det nya året. Hoppas ni får en fin kväll i kväll!

 4. Gott Nytt År 🙂 Jag har inte några nyårslöften för det blir bara svårt att hålla dom 😛 Lycka till med din bucketlist 🙂

 5. Jag ger väldigt sällan nyårslöften då de e som du säger rätt svårt att hålla. Däremot lägger jag upp små mål och delmål. Denna gång handlar det om att jag ska ta mig ut på promenad minst en gång i veckan😍 Gott nytt år❤

 6. Vad kul med en bucketlist! Jag ska också göra en, men den kommer säkert fyllas på under året också 😀 Det var fina citat på båda bilderna!
  Gott nytt år! 😀

 7. Det var väldigt bra ord på den tavlan. Jag tycker inte heller om nyårslöften, jag kan aldrig hålla dom. Hoppas att du får ett fint nyårsfirande

 8. Jag brukar inte ha löften för det brukar oftast bara ge mig ångest men detta år ska jag ha löftet att våga mig själv växa som person, inte vara så hård mot mig själv och jobba hårdare mot mina drömmar 🙂

 9. Gott nytt år ❤
  Jag har heller inget nyårslöfte, istället kör jag varje månad nya mål. Blir lättare att se om det funkar eller inte 😊
  Super klokt citat 👍👍❤❤

 10. Har inga löften faktiskt för nästa år utan snarare mål. Mitt mål blir att jag ska våga att stå upp för mig själv mera och inte göra sådant som jag egentligen inte vill så alltså våga säga nej och att det är okej ändå

 11. Åååh vad roligt med en bucket list, skulle också vilja sätta upp en för året men svårt när jag inte vet vart jag kommer vara i slutet av året eller ens i sommar<3 kram

 12. Har inte haft några nyårslöften på flera år och kommer inte att ha det iår heller.Utan har några mål inför det nya året i stället.Vilket härligt och klokt citat förstår att du var tvungen att fotografera det.Gott nytt år

 13. Jag har inga löften, brukar inre kunna hålla dem ändå. Håller mig till att försöka nå mina mål ist detta året 🙂

 14. Jag börjar detta året med att kalla det för delmål och mål. För när det heter löfte och man bryter det, det låter så mer dramatiskt och ledsamt än att ett delmål misslyckas, då tror jag det är lättare att ta sig an kraft igen för att klara det! Eller vad tror du? Gott nytt åt ! Kram

 15. Du är så klok!! Jag har inga löften, håller ändå inte dem 🙈🤣 Jag önskar dig en kanonstart på 2019. Kramar 💗

 16. Riktigt kloka ord på den tavlan.Finns ett liknande talesätt Om du gör som du alltid gjort, kommer allt fortsätta vara som det alltid varit.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: