Jag dök ner i badet.

Halloj.

Imorse vaknade jag med ett ryck. Om 15 minuter skulle sonen var i Visättra och börja sin fysträning. Jag måste stängd av klockan för min tanke var att kliva upp och kika på både JVM hockey och MMA matchen. Så typiskt!!! När jag försover mig och vaknar med ett blir hela dagen konstig så har det verkligen varit idag. Huvudvärken har legat som töcken över mig hela dagen.

Jag dök ner i badet.

Jag släckte ner alla lampor i badrummet och tände en massa ljus och tog fram en badbomb från Lush som jag sparat. Det var så himla skönt att kliva ner i badet mitt på dagen och bara njuta. Badbomben doftade ljuvligt och det var så skönt att ligga i varma vattnet och få vara.

30b30c30d30e

Avobath Badbomb sägs ge näring till både huden och själen. Bomben innehåller citrongräs och bergamott olja vilken sägs pigga upp medan avokado och olivolja tacklar torrhet. Vattnet får en fin grön färg och den luktar otroligt fräscht. Bomben innehåller även massor av mosad avokado och olivolja för att återfukta, vilket gör denna till det perfekta valet för de som lider av torr hud.

7

11 thoughts on “Jag dök ner i badet.

Add yours

  1. Oh så skönt det lät med ett bad. Trist att du haft ont i huvudet 😔 här hade vi klockan på ringning och var uppe för att kika på hockeyn, det blev lite av en rysare på slutet. Det blev det också i Färjestadsmatchen så jag har varit på helspänn idag 😂😉

  2. Det brukar vara så att hela dagen blir jättekonstig när man försover sig. Skönt att du ändå kunde njuta av ett underbart bad. Jag ska nog göra detsamma imorgon. Har visserligen inga Lush-badbomber hemma, men det finns en burk hemmagjorda småbomber. 🙂

  3. Det är verkligen inge kul att försova sig alls hoppas det gick bra ändå. Hoppas badet gjorde så du mådde bättre efteråt och att huvudvärken försvann. Ser riktigt skönt ut 🙂

  4. Avskyr att försova mig. Badbomer låter så härligt dock får jag ofta utslag o klåda av det så har inte testat på många år

  5. Längtar tills vi får vårt badkar. Inte många månader kvar. Finns ju så många härliga badakum man vill testa

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: