Tror att jag druckit säkert 10 liter thé.

Hej Hopp!.

Idag har jag inte haft mycket energi till någonting alls. Äldsta sonen kräktes i natt så mitt i natten fick jag agera skurtant. Han hade nog bara ätit något konstig på lunchen igår för han har mått lika bra och varit i farten hela dagen precis som vanligt. Jag däremot har mått små illa hela dagen. Tror att jag druckit säkert 10 liter thé bara för att jag fått för mig att det ska vara bra och lugna magen om man mår lite illa. Det är säkert ingenting med mig för såhär har jag alltid funkat så fort någon i min närhet varit magsjuk både privat och i jobbet som förskollärare. Att jag mår små illa efter att jag torkat och tagit hand om de sjuka.

Så vad har jag gjort idag?

Det var ju just det jag skulle försöka skriva ihop något om vad jag pysslat med idag. Jo jag var och kikade på när Flempan gänget spelade match mot Vita Hästen hemma i Visättra. Matchen idag var inte en av de bättre som laget spelat – Flempan åkte på förlust. Motståndarna var mycket bättre på alla platser. Det är inte många matcher som jag tröttnat på och satt mig i cafeterian istället för att halvtitta på matchen. Min son satt bänk idag som extra målvakt och då blir det ju genast så mycket tråkigare att titta på hockey.

29b29a29c

Ska ni kika på fighten mellan  Mauler och Jon Jones?

Här hemma är killarna laddade för denna stora fighten som sägs vara den allra största fighten i MMA sportens historia. Så nu är frågan om de ska sova något innan eller vara vakna och kika på JVM fram till det är dags för fighten. Jag är verkligen inte något fans av den typen av idrott eller sport och kan inte förstå tjusningen i att slåss för sitt liv. Men tror det var sommaren 2016 som Alexander sommarpratade och jag som brukar lyssna på så många av de talen jag kan, hinner och orkar lyssnade på Alexanders tal vilket var riktigt bra. Så där fick jag en bild av The Mauler bakom idrotten vilket gav mig en bättre förståelse, han verkar vara en mycket fin människa.

fight
Bild lånad av SVT.

Imorgon ska jag leka hobbyfotograf för jag har ett så stort sug efter att skapa fina bilder igen.

Bildresultat för sov gott

Kramis

 

24 thoughts on “Tror att jag druckit säkert 10 liter thé.

Add yours

 1. Fy för magsjuka 😔 7 vitpepparkorn som man sväljer hela sägs ju hjälpa till att hålla magsjuka borta. Det kör jag alltid med ❤
  Här har klockan stått på alarm för att kika på JVM 👍👍😉

 2. Så fort någon är magsjuk så mår jag också illa. Det är så psykologiskt. Synd att matchen inte var så rolig att titta på. Kommer ihåg allra första hockyematchen jag såg, då var det LHC mot Vita hästen.

 3. Hoppas du klarar dig iallafall!
  Jag kollade då inte på matchen, sånt intresserar mig inte hehe.

 4. Åh nej inte avsluta året med kass mage. Hoppas att det bara var lunchen. Min man låg och såg både och i natt så han är lite trött nu. Kram

 5. Tråkigt med fajten, vi såg den ej men vi kollade resultat imorse. Samt man blir ju så då ngn kräkts. Samt heller inget ovanligt att man mår dåligt efter allt vid jul

 6. Usch, magsjuka är verkligen inte roligt. Jag brukar också bli illamående om någon i min närhet kräks. Ibland kan det räcka att läsa anslag på förskolan ”det går magsjuka” så börjar jag känna mig lätt illamående… Hoppas att du mår bättre snart!🌸💕

 7. Hoppas verkligen att ni får vara friska och inte bli sjuka nu till nyåret. Jag hoppas slippa vinterkräksjukan som en del har haft ett tag nu. Såg att ni mötte Vita Hästen, dom kommer ju härifrån 🙂 Förstår att det inte var lika kul när din son satt på bänken :/

 8. Efter att ha läst inläggen förstår jag att du och jag är inte ensamma, jag blir alltid illamående när någon ens nämner magsjuka. Då sväljer jag några hela svartpeppar och förbereder mig på det värsta.

  Här hemma fick jag lyssna på förpratet inför matchen medan jag virkade, men tyvärr blev det ingen match för oss. Vi tyckte det var lite mycket att betala för en hel månad av Viaplay när vi ville se en match bara.

 9. Jag blir också illamående så fort nån runtomkring kräks… Har heller aldrig förstått mig på idrott där det går ut på att slåss… men har sett intervjuer med honom och håller med om att han verkar vara en fin människa 🙂

 10. Usch och fy för kräksjuka. Hoppas att sonen mår bättre nu och att du slipper agera skurtant! Så kul att kolla på hockey. Det var länge sedan jag kollade på hockey nu.

 11. Nej inte magsjuka, jag blir också sympatisjuk så fort någon kräks.. Jag blir sjuk bara av tanken på magsjuka, utom möjligen nu när jag skulle välkomna diarré med en omfamning då jag har motsatta problemet.😂

 12. Vi har haft vår släng av magsjuka här hemma 🙈 Det är inte roligt. Idag verkar ändå alla må bra, vilket är riktigt skönt 😍♥️

 13. Jag känner också igen det där med magsjuka, direkt när någon i min närhet har eller haft det så börjar jag med inbilla mig att jag mår illa :/

 14. Förstår att du mår lite små illa det brukar jag med göra. De är nog för man är så nojig över att bli sjuk så man går och inbillar sig lite 😅 Skönt att han inte mår dåligt nu i varje fall

 15. Usch magsjuka är verkligen hemskt, hoppas inte han har fått det! gud vad jag känner igen mig i det, jag är precis likadan. Så fort jag ens hör ordet magsjuka eller att någon säger att den mår illa så är det kört, fattar inte hur jag kan ha en sån fobi för det. 🙂

 16. Åh fy, blir också sån när man har torkat upp kräk eller när någon annan kräks, tror de blir så automatiskt för de flesta 🌸

 17. Jag mår också så illa när någon har spytt eller är magsjuk. Åh, vita hästen spelade min bror i för många år sen nu. Tråkigt att sonen var extra målvakt

 18. Vita hästen är ju från Norrköping så det tyckte jag va kul att de vann 🙂 trist att sonen fick va bänkvärmare. Hoppas du slipper magsjuka

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: