Jag har hittat några godbitar.

Hej.

Vet ni vad? Nu är klockan så mycket att det är julafton imorgon. Julklänningen, har ni bestämt vilken ni ska ha på julafton? Jag hade önskat att de fanns några fina klänningar till de högtider som står runt hörnet i min garderob redan.

Jag har hittat några godbitar.

Inne hos Country Dreams hittade många fina klänningar som föll mig i smaken. Snälla tomten jag har varit mer än snäll i år – jag lovar dig.

23dec123

Här hittar ni 1.

Här hittar ni 2.

Här hittar ni 3.

7

 

35 thoughts on “Jag har hittat några godbitar.

Add yours

 1. Åh alla var jätte fina! Ska du själv ha ngn av just dessa på julafton? Den silvriga funkar annars till nyår

 2. Vilka snygga klänningar! Jag gillar särskilt den silvriga. Jag har tänkt att ha samma klänning som jag hade förra året. Samma klänningn som jag hade på mig igår när vi sjöng. En röd ”spetsig” klänning.

 3. Shit att det redan är julaftonen i morgon har jag svårt att begripa.Ska du själv ha några av dessa tre klänningarna på dig i morgon?Själv har jag inte änns tänkt på vad man ska ha på sig i morgon

 4. Den där först woow! Min dotter vill att jag har klänningar och kjolar oftare. Jag har införskaffat en kjol än så länge för att gå henne till mötes så någon klänning står på inköpslistan och nu var ju den första du länkade dessutom ordentligt rabatterad!

 5. Så fina julklänningar du tipsar om idag. Den röda är ju hur fin som helst. Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig i morgon. Jag gör som jag brukar, tar något som jag hittar i klädkammaren 🙈😂

 6. Den hemsidan visste jag inte fanns. Alla skulle ha blivit fina på dej 🙂 Själv funderar jag på att ha en leopardkjol som jag aldrig har använt men har inte bestämt mej 🙂

 7. Jag röstar på den till vänster! Tycker alla har röda klänningar på jul, den till vänstern är lite som en polkagris och mycket mer originell 🙂

 8. Ja jag hade ju turen att hitta en klänning till imorgon som passade helt okej iaf haha! Så himla fina klänning, jag gillade den röda 🙂

 9. Men å så fina! Speciellt den randiga gillade jag, de skulle passa både till jul och nyår.🌸💕

 10. Jag gillar den röda i mitten! Själv ska jag ha sköna byxor och en jultröja som blinkar så fin är jag haha! Jag vill ha kläder man kan liga och ha matkoma i på julafton hehe

 11. Min favorit är den röda 👍 Jag har en som jag har tänkt ha imorgon som är fin men inte så julig.

 12. Hej på dig!
  Den näst sista luckan i min julkalender har nu öppnats, och därunder gömde sig chansen att vinna ett helt valfritt smycke till ett värde av max 399kr från 7East! Vill du vara med och tävla? 🙂 Klicka då på länken nedan! Förövrigt så hoppas jag att du får en supermysig kväll, för min del blir det uppesittarkväll för hela slanten! Ska du också kolla? 🙂
  https://martinaolsson.myshowroom.se/127464/julkalender-lucka-23-7/

 13. Den röda klänningen var ju jättefin, du får önska sig någon av dessa i julklapp 🙂 Hoppas du får en fin jul imorgon 🙂

 14. Ohh så snygga klänningar, jag har köpt en ny snygg klänning tills imorgon, en svart lite längre med glitter i, ska visa =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: