Runt runt på Södermalm.

Hej Hopp.

Idag har jag varit i stan igen på möte. Det var ett jobbigt möte som tog på krafterna både psykiskt och fysiskt. Ska jag vara ärlig så kände jag mig som en urvriden disktrasa redo att kastas i soptunnan. Därför var det så skönt att styra stegen bort till Söderhallarna och ta en kaffe och kika i alla härliga delikatessdiskarna.

Söderhallarna.

Söderhallarna är en helt magisk plats där man kan köpa med sig alla möjliga delikatesser över öppna diskar. Alla varor är snyggt frontade och det doftar fiskbutik på ett håll åt andra doftar det ost, kaffe, skinkor och kött. Man kan vid flera av stånden sätta sig och ta en bit mat eller bara en kaffe. Ofta är det relativt lugnt också vilket är riktigt skönt. För mig blev det en god kaffe på Panini Internazionale. Jag behövde samla tankarna och framför allt samla ihop mig innan jag begav mig hemåt igen.

10b10c10d10e

Huset som jag vill ha….

Oscar I:s Minne är en av de mest spännande och fashinerande byggnader som jag tycker att vi har i Stockholm. Ända sedan vi bodde på Söder och jag pluggade webbdesign på kvällarna har jag sagt att där skulle jag bo en dag. Jag är kär i staketet med de fina kronorna och tycker att själva byggnaden är så himla vacker. Just nu är det mest en byggarbetsplats utanför då det fortfarande byggs på Söderledstunneln och huset har fått sättningar Men jag tänker att det är väl enkelt för de som vet vad de pysslar med. Man ska ju aldrig ge upp sina drömmar sägs det eller hur?

10a
Det är något speciellt med byggnaden för alltid i alla år när jag fotat byggnaden så dansar det skuggor eller änglar i bilden….så även idag. Ser ni skuggorna eller änglarna?

♥ PUSS ♥

21 reaktioner till “Runt runt på Södermalm.

Lägg till

 1. Åh vad tråkigt att du kände så efter mötet, vet inte vad det handlar om men har haft en del möten där jag känt likadant. Skönt att du kunde ta lite ensamtid efter ändå 🙂

 2. Söderhallarna är verkligen såååå fint!! Sa redan i somras att vi måste köpa med oss mat därifrån nångång, då vi bor så nära, men det har inte blivit av ännu. Kram fina du <3

 3. Men vilken vacker byggnad! Dröm att bo där ju 😍 Va jobbigt med mötet vännen, känner igen den känslan efteråt! Ta hand om dej, Kramar🌺

 4. Söderhallarna är verkligen en fantastisk plats. Tycker det får till sån bra inspiration så man blir glad bara av att gå runt där. Förstår dock att mötet var jobbigt så det kanske inte var så uppiggande trotts allt. Hoppas du får en bra kväll 🙂 // Petra Elisabeth

 5. Jag älskar söderhallarna, så mysigt och alla dofter som man får uppleva. Är man hungrig när man går in där så är man ännu hungrigare när man går ut där ifrån… haha!

  Så fint hus, jag jobbade på söder förut men har aldrig lagt märke till det huset, tänk så olika det är… haha!

  Ha en fin kväll!

  Kram kram

 6. Vi har en saluhall här i Göteborg också, och det är så mysigt att gå runt där. Kan tänka mig att det är samma känsla där du var. Man hittar alltid så mycket gott

 7. Hoppas du mår lite bättre idag!
  Åh så gott, vi har typ inga såna ställen här var jag bor vilket ät så tråkigt, älskar verkligen delikatess över öppna diskar! 😊 kram❤️

 8. Men gud vad skönt med lite ensamtid. Det är ju vad man kan behöva i mpnga längen för att rensa tankarna

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: