Lucka nummer 3 – Kajsons Julkalender.

Hej.

” Mitt senaste beslut.”

Lucka nummer 3 handlar om mitt allra senaste beslut. Beslut som man tar i livet kan vara både stora och verkligen pyttesmå. Mitt senaste val där jag verkligen var tvungen att välja var kanske obetydligt för andra men för mig var det viktigt. Det är ju som det är med livet stort och smått om vartannat huller om buller.

Senaste beslutet var när jag äntligen hittade mitt favorit läppbalsam Burts Bees med bivax och skulle välja smak på det. Kanske kan tyckas som en skitsak men där och då var det ett viktigt val för mig – mitt senaste beslut. Till slut valde jag wild cherry. !00 % Neutral och utan något konstigt känns bra i hjärtat.

2a

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

pusskram

 

19 reaktioner till “Lucka nummer 3 – Kajsons Julkalender.

Lägg till

 1. Jag tycker att du faktiskt får människor att tänka till med det här inlägget. Precis som du skriver så kan man uppfatta beslut som olika stora eller små, även om ett beslut kan tyckas litet så kan det påverka en för lång tid framåt och vara svårt att fatta.
  Jag menar i det här fallet så ska du ju faktiskt använda det på munnen vilket, enligt mig, KAN vara ett stort beslut -man vill ju liksom inte att alla smak från mat t.ex blandas med någon läskig bismak då.
  Ha en härlig dag nu Kamilla, den blir vad du gör den till❤️

 2. Beslut som beslut, oavsett om det är stort eller litet. Jag kan bli lika rådvill vilket som det gäller. 🙂 Kan tycka smak på läppbalsam är ett viktigt beslut då man kommer känna smaken en hel del. 😉

 3. Det där läppbalsamet har jag aldrig provat , jag använder läppbalsam hela tiden under vintern då mina läppar blir så torra! 🙂 tack för tipset. Jag ska prova denna 🙂

 4. Vilket toppenval du gjorde, läppbalsam är ju nästan ett måste denna tid. Så roligt att du delar med dig av vad Kajsons julkalender är för något 🙂

 5. Riktigt spännande med denna kalender ska ta och kolla in den. Denna läppbalsam hurbjag kollat på flera gånger men aldrig köpt. Men ska nog göra det för dom verkar otroligt bra

 6. Låter som ett bra val. Jag har sånt som skyddar mot sol och kyla. Men det är slut nu och hittar det ingenstans mer än Ullared :/ 🙂

 7. Tycker det var bra det du sa att för någon kanske det inte hade spelat någon roll men för dig gör det det. Och jag tror vi alla har gjort eller gör såna val i livet som kanske känns viktigt för oss men mindre viktigt för någon annan 🙂

 8. Ja det var ju en djungel av dem så förstår att det var beslutsångest och cherry lät ju riktigt gott med =D. Jag är också med där nu, men det har du ju redan sett 😉

 9. Jag kan bara säga att en sånt beslut kan vara jättestort för mig! 😀 Jag kan stå och vela i evigheter innan jag bestämmer mig oavsett om jag ska välja smak, doft, färg, maträtt mm 😀

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: