Hoppas Hoppas Hoppas detta funkar!!!

Hej.

Snart är det dags att krama kudden även för mig. Detta var en mycket konstig helg tycker jag. Vet inte varför men känslan har varit upp och ner hela tiden. Glädje över att helgen var här. Panik över att jag inte vågar så mycket att jag är en fegis som ballar ur i sista sekund. Fredagsmys framför idol. Mys sova bredvid dottern. Vakna mitt i natten av att sonen fick biverkning av medicinen när den kickade igång i kroppen vilket är vanligt. Kräkskalas hela natten. Ledsamhet, tårar, smärta och sorg över denna dumma sjukdom som varit allt annat än snäll mot sonen denna hösten. Hjälplösheten är en hemsk känsla att känna som förälder. Oro när man inte får tag på andra sonen som var ute på galej hela lördagsnatten. Ork och energilös på grund av sömnbrist. Tiden som inte räckte till. Snabba ryck och halvdant. Längtan ut och bort långt bort. Lite hockey såklart men utan M igen. Dumma knäppa sjukdom. En helt frisk son i söndags som klättrade på väggarna. Snälla sprutorna fixa det här nu så bra som du gjorde i helgen. Från och med nu frisk hela 2018, check på den? Hoppas Hoppas Hoppas att detta funkar!!!

25a

Tänker på Mia Skäringer i Ack Värmland.

När Mia ska vara terapeut och få blyghet att försvinna.

-Försvinn Hyper IGD försvinn

-Försvinn Hyper IGD försvinn

-Så ja försvinn nu!!!

25jj

Jag tror på Mias teknik att skrämma bort sjukdomen. Så nu kör jag mantrat varje kväll från och med imorgon.

natti

Kramis.

17 reaktioner till “Hoppas Hoppas Hoppas detta funkar!!!

Lägg till

 1. Alla dagar är inte perfekt och tur är väl det? Man lär sig av alla känslor som omfamnar en, jag har lärt mig att se det positiva dom dagar det känns lite jobbigt. kram!

  Gilla

 2. Kan också ha såna konstiga dagar. Svårt att slappna av då. Men jag hoppas, hoppas jag med för er skull! Inte roligt någonstans, främst för sonen din.
  Vad är det du inte vågar göra?

  Gilla

 3. Sådana dagar hade jag förra veckan då jag vabbade då hade jag ngn orosångest två dagar, som det var ngt som kommas skall, var skitjobbigt. Är det hjärtat jag tror det är ? 😉

  Hoppas att medicinen hjälper och biverkningarna försvinner

  Gilla

 4. När känslorna går upp och ner är inge kul och den hjälplösheten är jobbig nog. Men alla dagar kan inte vara bra. Bara att hoppas på att veckan blir bra och helgen som kommer 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: