Hoppas Hoppas Hoppas detta funkar!!!

Hej.

Snart är det dags att krama kudden även för mig. Detta var en mycket konstig helg tycker jag. Vet inte varför men känslan har varit upp och ner hela tiden. Glädje över att helgen var här. Panik över att jag inte vågar så mycket att jag är en fegis som ballar ur i sista sekund. Fredagsmys framför idol. Mys sova bredvid dottern. Vakna mitt i natten av att sonen fick biverkning av medicinen när den kickade igång i kroppen vilket är vanligt. Kräkskalas hela natten. Ledsamhet, tårar, smärta och sorg över denna dumma sjukdom som varit allt annat än snäll mot sonen denna hösten. Hjälplösheten är en hemsk känsla att känna som förälder. Oro när man inte får tag på andra sonen som var ute på galej hela lördagsnatten. Ork och energilös på grund av sömnbrist. Tiden som inte räckte till. Snabba ryck och halvdant. Längtan ut och bort långt bort. Lite hockey såklart men utan M igen. Dumma knäppa sjukdom. En helt frisk son i söndags som klättrade på väggarna. Snälla sprutorna fixa det här nu så bra som du gjorde i helgen. Från och med nu frisk hela 2018, check på den? Hoppas Hoppas Hoppas att detta funkar!!!

25a

Tänker på Mia Skäringer i Ack Värmland.

När Mia ska vara terapeut och få blyghet att försvinna.

-Försvinn Hyper IGD försvinn

-Försvinn Hyper IGD försvinn

-Så ja försvinn nu!!!

25jj

Jag tror på Mias teknik att skrämma bort sjukdomen. Så nu kör jag mantrat varje kväll från och med imorgon.

natti

Kramis.

17 thoughts on “Hoppas Hoppas Hoppas detta funkar!!!

Add yours

 1. Alla dagar är inte perfekt och tur är väl det? Man lär sig av alla känslor som omfamnar en, jag har lärt mig att se det positiva dom dagar det känns lite jobbigt. kram!

 2. Kan också ha såna konstiga dagar. Svårt att slappna av då. Men jag hoppas, hoppas jag med för er skull! Inte roligt någonstans, främst för sonen din.
  Vad är det du inte vågar göra?

 3. Alla dagar är inte perfekta! Hoppas innerligt för din sons skull att han mår bättre resten av året och medicinen börjar hjälpa snart ❤

 4. Jag håller tummarna att han håller sig frisk av dom dagar som är kvar i december och att sprutorna hjälper. Hoppas att du får en lugnare måndag 🙂

 5. Sådana dagar hade jag förra veckan då jag vabbade då hade jag ngn orosångest två dagar, som det var ngt som kommas skall, var skitjobbigt. Är det hjärtat jag tror det är ? 😉

  Hoppas att medicinen hjälper och biverkningarna försvinner

 6. När känslorna går upp och ner är inge kul och den hjälplösheten är jobbig nog. Men alla dagar kan inte vara bra. Bara att hoppas på att veckan blir bra och helgen som kommer 🙂

 7. Har ett liknande mantra. Jag brukar tänka ”Jag är inte sjuk” så fort jag börjar känna mig lite krasslig. Funkar 9 fall av 10.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: