Viktigt på hotell för mig.

Hej.

Det blev ingen final för Tilda och hennes lag men de är i alla fall och hejar och kikar på de lagen som hör upp om medaljerna. Själv sitter jag i bilen och dricker kaffe och väntar på att vi ska börja rulla hemåt.

Vad är viktigast för er när ni bor på hotell?

Har ni som jag några grejer som avgör ert betyg och omdöme? För mig så bör frukosten ha god granola eller så att gästen kan göra sin egen blandning till youghurten. På den punkten fick mitt hotell 👍🏻. Granolan var kanon god och jag kunde blanda i de saker som jag saknade så som kokos och lite valnötter.

EAAD34A9-BAD0-4193-80A9-23D59FDC27209BE586BD-1995-46E9-9639-18D3C45D665AF09757E2-9A8A-4AC0-80D5-174D51C32C91

Rent och fräscht på rummet är så viktigt. Jag får psykbryt om sängen har hårstrån från tidigare gäster eller de finns på golv eller i badrum. Här var det rent och fräscht 👍🏻.

Kall golv och i allmänhet kallt på rummet gillar jag verkligen inte. Jag tycker att gästen måste kunna reglera värme på sitt rum. Här var det svinkallt. Jag sov med dubbla täcken och frös nästan häcken av mig när jag sprang in i duschen 👎. Plåster på såret present för att det var så kallt uppskattades såklart.

8A7EE541-A0F9-4C86-841C-F22B8FE6A992

En annan sak som jag som bor i villa stör mig galet mkt på är att höra andra hotellgäster ha högljutt sex. Visst ska folk få leva ut och att det sker lite extra på hotell är självklart. Men vad sägs om att bygga lite tjockare vägar eller ljudisolera? Mina söta grannar hade säkert fått klagomål på riktigt för när jag gick till frukosten stod ett par vid sidan om repan och talade med någon från hotell om att tänka på hur lyhört det är på hotell när man har högljutt sex och att andra gäster klagat. Skönt att det var fler än jag son reagerade och inte bara jag som var pryd 👎.

Så nu har jag risat och rosat och längtar hem. Snart tänker jag starta min monstertruck och bege oss till Stockholm igen.

992EA81E-3B04-4D6F-9C2A-0776D7B3EF7E
Obligatoriska gudsbilden dom jag är så kass på

Kram ❤️

15 thoughts on “Viktigt på hotell för mig.

Add yours

 1. För mig är det viktigt med god frukost överlag! Sen vill jag ha ett fräscht rum (vill väl alla), men tycker om när man trivs i badrummet och känner att det är bra städat. Minsta lilla som äcklar mig förstör allt.. Typ smutsigt glas eller fläck på kudden. Då undrar man vad mer som är skitigt typ..

 2. Synd att det inte blev ngn final! Ja alltså andras hårstrån är big no no, o frysa är det värsta jag vet!

 3. Rent o fräscht är absolut viktigast!! Men visst är det härligt med en god hotellfrukost. För mig blir det hotell imorgon!🌸💕

 4. Frukosten och att rummen är fräscha är viktigast för mig! Måste också vara mjuka sängar för annars mår inte min rygg alls bra 😄

 5. En kan ju tänka att man inte vill involvera alla boende på hotellet i sina intimaste stunder 😀
  Hotellfrukost är jag en riktig sucker för. Får välja var man vill att äta och någon annan diskar och plockar undan, hur bra kan det bli liksom?

 6. Hmm har faktiskt inte tänkt på det speciellt mycket, det viktigaste för mig är nog att det är rent och fräscht. Gärna luftigt och badkar. Ett stort minus är ju om de inte har vegansk frukost så man måste köpa varje morgon hahah

 7. Åh, gud vad sugen jag blev på granola!!!!!! Och du – jag hade känt precis likadant angående det högljudda sexet. Det är verkligen ingenting man vill höra och jag förstår faktiskt inte hur man inte själv kan förstå att det hörs. Jag hade inte velat att folk hörde mig genom väggen på det sättet.

 8. Hahaha, vilken natt 😂 Hatar också när det är kallt, men brukar klaga på en gång då 🌸 Viktigast för mig på frukosten är nästan pannkakor, gör aldrig det hemma så det är ett måste på hotell 🤗

 9. Tråkigt att dom inte kom till final, starkt gjort av dom och vara kvar och heja på dom andra. Att höra grannar som har sex är ju inget man vill höra alls. Skönt att dom fick klagomål av hotellet

 10. Renligheten är viktigast för mig. Men helt ärligt så är jag som jobbat med hotellstäd lite skadad så att säga för jag vet vad en del brukar slarva med när det ”ser rent ut” och de därmed kan stressa vidare med städprylarna till nästa rum.. Blä.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: