Middag på Pinchos.

Halloj.

Tildas födelsedag firades vidare igår med både tårta, sång och middag på Pinchos. Lite tråkigt att Marcel inte var med på middagen, han ligger hemma sjuk tyvärr. Idag är det söndag och jag hoppas komma ut på en promis i skogen. Sedan ska jag ta hand om dahlia lökarna så de klarar vintern. Annars är söndagen öppen till att bli vad den vill bli. Vad har ni för söndagsplaner?

Middag på Pinchos.

Pinchos kan verkligen vara både bu eller bä tycker jag. Världens första apprestaurang när alla beställningar går genom appen. På Alströmergatan på Kungsholmen är Pinchos precis så som jag vill ha dem. Charmiga, trevliga, mysig miljö och lugnt. Vi fick ett bra bord i mitten av restaurangen så vi kunde se tivolisnurran som jag kallar den.

En sak som slår allt på Pinchos eller kanske inte allt men drinkarna är magiska både de med och utan alkohol. Jag valde en moijto med passionsfrukt vilken fullträff måste jag säga. Den var en riktig fem poängare. Missa inte den om ni tänker gå på Pinchos snart!

Lite små trist att jag åkte iväg utan stora kameran och med nästa soppa torsk på mobilen vilket gjorde att jag fick låna mobil att fota med utan mina inställningar. Ja ja det är kanske en världslig sak men för mig var den lite småsur. Det är bara att planera bättre och ta åt sig min egen dumhet.

3g3d3f3i3c

Grattis igen allra finaste dotter.

3j

puss1

18 thoughts on “Middag på Pinchos.

Add yours

 1. Vilket trevligt födelsedagsfirande!😊 Jag har aldrig varit på Pinchos. Maten såg jättegod ut, och bilderna blev toppenbra trots att du hade glömt kameran😊

 2. Jag gillar ju Pinchos mat men jag blir så stressad och man får liksom inte sitta och njuta av maten och prata. Nä som du säger bu och bä

 3. Jag har faktiskt inte provat Pinchos fast det finns en bara en kort promenad från hemmet. Men dina bilder fick mig att tänka att det nog är dags snart :=)

 4. Men så mysigt! Pinchos är så himla fint och härligt, älskar cirkustemat!! 😀 Tråkigt att sonen var sjuk och inte kunde vara med 🙁 Hoppas han kryar på sig snart!

 5. Låter som ett mysigt födelsedagsfirande! Jag gillar pinchos mest för att det är trevligt med flera smårätter. 🌸💕

 6. Åh alla skriver om Pinchos…
  Måste gå dit nästa gång jag kommer till sverige och testa 🙂
  Det verkar super mysigt på alla bilder som visas på insta och bloggar!

  Grattis till Tilda i efterskott!!

  Kram kram

 7. Pinchos är verkligen bu och bä, kan ibland känna att de är överreklamerat men ändå är dte kul att gå dit.
  Jag gillar också de alkoholfria drinkarna, dem är perfekta 🙂

 8. Låter som en perfekt födelsedagensfirade för dottern,synd bara att Marcel var sjuk.Jag har faktiskt aldrig varit på pincho kanske borde gå ditt någon dag med mina grabbar.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: