Tack för underhållningen killar!!!

Hej Hopp.

Ikväll var det hemmamatch för Marre och Flempan mot SSK. Innan jag säger något mer om matchen måste jag säga Grymt jobbat och Tack för underhållningen killar!!!

Det behövdes en förändring för att få igång laget. De senaste matcherna har det varit si och så med spelet tycker jag och säkert många med mig. Alldeles för många i laget som inte tagit i och kämpat 100 %. Idag spelade laget med mer än100% på alla platser. Flempan kämpade och slet och gjorde mål på sina chanser.

”Killar ni var grymma idag och spelade så fin och spännande hockey. Jag tackar och bockar för underhållningen.”

28a28b28d

Varje match har sin stjärna.

Jag brukar inte lyfta någon speciell när Flempan spelar hockey om det inte är min egen son Marcel, men ikväll gör jag ett undantag. Vem som var matchens stjärna i Flempan var givet och inte bara för att jag själv är målvaktsmamma  utan för att Hampus i mål var makalös ikväll. Målstatistiken i matchen slutade 74 – 17 till SSK. Vilken insats. Verkligen surt att laget inte fick vinna idag för ni var helt grymma ikväll. Tack Flempan för en spännande och bra hockeymatch.

28c28e

  ♥ Kram Kram

7 thoughts on “Tack för underhållningen killar!!!

Add yours

  1. Så duktig han är och rädda så många skott på mål. Jag minns att min bror sa (när han spelade hockey) att vissa lag ger man inte allt medan vissa andra lag ger man 100%. Hoppas att du taggar till till nästa match 😃

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: