Söndagshäng med dottern innan kvällens hockeymatch.

Halloj.

Efter en förmiddag med en massa hemmafix och städande innan det var dags att åka mot Visättra och droppa Marre till samlingen på dagens match. Dottern och jag åkte vidare till Huddinge för att kolla upp en jacka som vi sett på nätet. Jackan var inte alls så fin som på nätet men vi hittade en annan som hon gillade. Vi hann även kika på smink och prov måla en hel del fina paletter. Jag hittade två som jag är sugen på.

28f28g28h

Givetvis blev det en fika också.

När butikerna stängde smet vi in och tog en fika på Espresso House. Världens sötaste lilla brownie bjöd jag mig själv på. Lite tråkigt för baristorna kunde inte göra en frapino vitmocca. De hittade inte receptet och chansade på ingredienserna lite smått pinsamt men jag orkade inte klaga mer än en gång. vid andra försöket och erkännandet att de inte hittade hur man skulle göra den gav vi upp. Tur att croissanten var god  i alla fall tyckte Tilda.

28i28j

Köpte med nya Nocco för att testa medan vi hejade på matchen.

Har ni testat den nya Juläppel Nocco? Jag blev besviken och tyckte att den smakade som en halstablett Dr. Dryels. Mig föll den inte alls i smaken. Tilda ratade den med en gång. Jag drack kanske halva men denna smaken var verkligen inte min.

28k

7

 

2 thoughts on “Söndagshäng med dottern innan kvällens hockeymatch.

Add yours

  1. Klart man måste fika! Jag tänkte på dig när du skulle på match ikväll. Hoppas att det gick bra. Nej inte testat Nocco.. Är inte så sugen haha

  2. Åh The Balm gör så fina paletter. En fika hör ju till sen när man är på stan. 🙂
    Har inte testat nya Nocco än, men låter som att jag inte behöver göra det heller. Synd! Har gillat deras tidigare julvarianter.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: