STG Open i Truppgymnastik.

Halloj.

Idag har jag varit med Tilda och hennes lag på tävling. Skönt att tävlingen gick snabbt idag för annars brukar dessa tävlingar dra ut på tiden. Innan tävlingen hann jag ta en kaffe med Susanne och snick snacka en stund. Tullinge gjorde så bra de kunde. Jag tyckte att de fick orättvisa poäng när det handlar om kompositionen. Well well vår Tilda var nöjd med sina insatser för laget och det väl viktigast.

STG Open i Truppgymnastik.

2727d

Inga medaljer för Tullinge GF idag men nästa gång då är det säkert lagets tur. Heja Heja Tullinge.

PUSS & KRAM

 

8 reaktioner till “STG Open i Truppgymnastik.

Lägg till

  1. Men åh vad coolt, min mamma tränade väldigt mycket gymnastik på tävlingsnivå.. tycket det är hur häftigt som helst!

    Gilla

  2. Så häftigt, hade jag varit liten och det funnits där jag bodde som barn tror jag att detta skulle varit rena drömmen för mig. Nu bodde jag på liten ort och den enda idrotten som fanns där var, hockey, fotboll eller ridning. Jag gick visserligen på dans men det var också det enda. Lite tråkigt, jag är så imponerad och alltid varit av barn och unga som håller på med gymnastik i diverse former 🙂

    Gilla

  3. Vad kul att ni fick till en fika också 🤗 Viktigast att hon är nöjd själv, visst är det kul att vinna, men det är roligare att komma tvåa utan ”fel” äb att vinna med fel 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: