Fredagspresent och fokus.

Hej.

Jag fick verkligen en lugn och skön kväll i soffan. Precis vad jag behövde efter en dag med full rulle. Det är knappt att jag kan tro det är sant att jag hade en fredagskväll utan smågodis eller varken bubbel eller vin. Jag var så nöjd med min kopp kaffe och mjukisbyxorna på. Mer än så behövdes inte helt enkelt. Tanken var att sätta mig med Netflix efter idol men jag var helt nöjd med att göra klart mina sista måsten för dagen och krypa ner i sängen. Ibland är man nöjd med det lilla lilla bästa fredagsfokuset för denna dagen och stunden.

Min fredagspresent.

Jag hade inte varken lust, tid eller energi att gå runt i butikerna och hitta en fredagspresent så jag satte mig med datorn i knäet och tänkte. Trosor behövs alltid nya och är en bra fredagspresent. Sagt och gjort – nya trosor fick det bli.

26a

puss1

 

8 reaktioner till “Fredagspresent och fokus.

Lägg till

  1. Gratulerar på födelsedagen! 🙂 Hade verkligen behövt köpa underkläder. Kan inte gå omkring i mina graviditets underkläder hur länge som helst. Oavsett hur mysiga dom är. (Absolut inte snygga!)

      1. Skulle läst inlägg en extra gång och inte sådär fel! Haha. Men det är bra att man ändå tog tillfället med att köpa nya underkläder 🤣

  2. Det kan vara nog så skönt att bara få dra på sig mjukisbyxan och koppla av lite😊 Trosor går alltid åt, så det är en bra present😊

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: