Vi behöver ett nyckelskåp.

” Inlägget är i samarbete med Nordsec ”

nordsec-logo5

Hej.

Jag har en liten fråga. Springer ni också runt och letar efter nycklar när ni ska iväg? Är det så att ni inte heller alltid har koll på vad era hemmanycklar är? Ligger de i väskan? Eller i era lådor där ni förvarar vantar och mössor möjligtvis? Nu ska jag vara ärlig och säga som det är att vi oftast förvarar våra hemmanycklar i våra egna lådor i hallen. Men familjer har ju oftast så mycket mer nycklar som bland annat reservnycklar till bilar, mopeder, jobbnycklar, förrådsnycklar, nycklar till sommarhuset, ja listan kan göras hur lång som helst.

För min familj är det dessa nycklar som ställer till det för i nyckellådan som vi så fint kallar den uppe i tvättstugan är det kaos. Ett virrevarv av nycklar och lås i en ända röra. Det är framför allt dessa vi måste ordna upp bättre.

44512339_536528443464485_1259269292902318080_n

Vi behöver ett nyckelskåp.

Jag hittade in till Nordsec som säljer nyckelskåp både med kodlås och nyckellås. För mig är det viktigt att nyckelskåpet är en säker förvaring och kan smälta in i vår miljö på ett snyggt sätt. Nordsec har nyckelskåp i flera olika storlekar och med olika säkerhetsnivåer. Allt från stöldfördröjande till de som kallas för säkerhetsklassade.

Det skåpet som jag fastnade för är ett av företagets mindre med kodlås för 36 st nycklar. Nyckelskåpet är inte stöldsäkert men däremot har en stöldfördröjning i och med kodlåset. Personligen tycker jag att detta nyckelskåp kan bli en snygg detalj i vår hall. Men framför allt hoppas jag på att vi ska få ordning på alla våra nycklar.

18-Kodlas-stangd_107918-Kodlas_1080

 ♥ KRAM KRAM ♥

” Inlägget är i samarbete med Nordsec ”

 

24 thoughts on “Vi behöver ett nyckelskåp.

Add yours

 1. Ja jag känner igen mig verkligen. Har kanske inte lika många nycklar som er men jag lyckas alltid nån gång tappa bort dem.

 2. Bra tips! Har rätt bra koll på mina hemnycklar MEN cykelnyckeln och såna nycklar försvinner väldigt lätt!! Så ett skåp till nycklar man kanske inte alltid använder skulle vara supersmidigt

 3. Snyggt skåp var det! Känner igen det du skriver och därför köpte vi för länge sedan än nyckehängare som hänger prydligt på en vägg i hallen med diverse nycklar på 😊

 4. Känner verkligen igen mig, dock har jag ett litet gosedjur ( lisebergskaninen ) på min nyckelknippa så tappar sällan bort den numera 😛

 5. Ett tips är att använda nyckelskåpet också när man har ett 🙈 Jag lägger alltid i från mig min nyckelknippa och får leta som en tok tross att vi har ett nyckel skåp i hallen

 6. ÅÅh skulle också behöva ett nyckelskåp, typiskt mig att glömma nyckeln hemma, hehe. Kanske skulle blivit bättre om man har dem i ett nyckelskåp ist för på en krok.

 7. Har funderat lite smått om jag skulle införskaffa ett nyckelskåp, men är här dock inte så många nycklar så att det känns onödigt.

 8. Jag har mina typ 20cm innanför dörren, inte vidare smart egentligen 😅 men detrdet bara hem och bilnyckel jag har på det bandet, resten har jag i nyckelskåp inne bland jackor o skor ☺

 9. Jag lägger alltid min nyckel i en kruka när jag kommer hem från jobbet. Då slipper jag springa och leta. Vilka fin nyckelskåp du har hittat 😊

 10. Bra tipps jag kan springa runt en halvtimme och leta nycklar när jag ska i väg hehe så de här hade passat mej perfekt

 11. Jag har som tur är inte så många nycklar att hålla reda på. Försöker också komma ihåg att lägga de på samma ställe varje gång om de skulle flyttas från väskan. 🙂

 12. Vad smidigt med kodlås på =) Vi har en byrå i hallen där det i första lådan ligger en liten korg eller vad man skall kalla det där vi alltid lägger våra nycklar, så vet vi vart de är… eller så ligger mina husnycklar i skolväskan =)

 13. Vi har ett nyckelberg här hemma i det som SKULLE ha varit vår fruktskål på köksbordet. Inte så snyggt..! Inte särskilt praktiskt heller för den delen..

 14. Sambon är alltid förvirrad var han har lagt sina nycklar, både lägenhetsnycklar, bilnycklar, lastbilsnycklar osv… Men jag vet var jag har mina nycklar för jag hänger alltid dom på samma ställe när jag kommer hem!

  Men ett nyckelskåp sitter aldrig fel, det behövs alltid! Smidigt och bra 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: