Vi behöver ett nyckelskåp.

” Inlägget är i samarbete med Nordsec ”

nordsec-logo5

Hej.

Jag har en liten fråga. Springer ni också runt och letar efter nycklar när ni ska iväg? Är det så att ni inte heller alltid har koll på vad era hemmanycklar är? Ligger de i väskan? Eller i era lådor där ni förvarar vantar och mössor möjligtvis? Nu ska jag vara ärlig och säga som det är att vi oftast förvarar våra hemmanycklar i våra egna lådor i hallen. Men familjer har ju oftast så mycket mer nycklar som bland annat reservnycklar till bilar, mopeder, jobbnycklar, förrådsnycklar, nycklar till sommarhuset, ja listan kan göras hur lång som helst.

För min familj är det dessa nycklar som ställer till det för i nyckellådan som vi så fint kallar den uppe i tvättstugan är det kaos. Ett virrevarv av nycklar och lås i en ända röra. Det är framför allt dessa vi måste ordna upp bättre.

44512339_536528443464485_1259269292902318080_n

Vi behöver ett nyckelskåp.

Jag hittade in till Nordsec som säljer nyckelskåp både med kodlås och nyckellås. För mig är det viktigt att nyckelskåpet är en säker förvaring och kan smälta in i vår miljö på ett snyggt sätt. Nordsec har nyckelskåp i flera olika storlekar och med olika säkerhetsnivåer. Allt från stöldfördröjande till de som kallas för säkerhetsklassade.

Det skåpet som jag fastnade för är ett av företagets mindre med kodlås för 36 st nycklar. Nyckelskåpet är inte stöldsäkert men däremot har en stöldfördröjning i och med kodlåset. Personligen tycker jag att detta nyckelskåp kan bli en snygg detalj i vår hall. Men framför allt hoppas jag på att vi ska få ordning på alla våra nycklar.

18-Kodlas-stangd_107918-Kodlas_1080

 ♥ KRAM KRAM ♥

” Inlägget är i samarbete med Nordsec ”

 

24 reaktioner till “Vi behöver ett nyckelskåp.

Lägg till

 1. Bra tips! Har rätt bra koll på mina hemnycklar MEN cykelnyckeln och såna nycklar försvinner väldigt lätt!! Så ett skåp till nycklar man kanske inte alltid använder skulle vara supersmidigt

  Gilla

 2. Ett tips är att använda nyckelskåpet också när man har ett 🙈 Jag lägger alltid i från mig min nyckelknippa och får leta som en tok tross att vi har ett nyckel skåp i hallen

  Gilla

 3. ÅÅh skulle också behöva ett nyckelskåp, typiskt mig att glömma nyckeln hemma, hehe. Kanske skulle blivit bättre om man har dem i ett nyckelskåp ist för på en krok.

  Gilla

 4. Jag har mina typ 20cm innanför dörren, inte vidare smart egentligen 😅 men detrdet bara hem och bilnyckel jag har på det bandet, resten har jag i nyckelskåp inne bland jackor o skor ☺

  Gilla

 5. Jag har som tur är inte så många nycklar att hålla reda på. Försöker också komma ihåg att lägga de på samma ställe varje gång om de skulle flyttas från väskan. 🙂

  Gilla

 6. Vad smidigt med kodlås på =) Vi har en byrå i hallen där det i första lådan ligger en liten korg eller vad man skall kalla det där vi alltid lägger våra nycklar, så vet vi vart de är… eller så ligger mina husnycklar i skolväskan =)

  Gilla

 7. Sambon är alltid förvirrad var han har lagt sina nycklar, både lägenhetsnycklar, bilnycklar, lastbilsnycklar osv… Men jag vet var jag har mina nycklar för jag hänger alltid dom på samma ställe när jag kommer hem!

  Men ett nyckelskåp sitter aldrig fel, det behövs alltid! Smidigt och bra 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: