Mitt GULD år tänker jag.

Hej.

Jag börjar bli redo för nytt år. Det känns som jag är på G med nya förändringar och nya mål i livet. Mycket ligger fortfarande i startgroparna men tankarna finns och det är ju en process i sig. 2019 ska verkligen bli mitt år – mitt GULD år tänker jag.

GULD år tänker jag.

Sedan flera år innan William föddes har jag använt mig av kalendrar från Ordning och Reda. Det är faktiskt ganska roligt att jag har över 20 kalendrar från dem i mina gömmor. förr använde jag dem betydligt mycket mera innan man använde sina telefoner som vi gör idag. Samtidigt som det känns viktigt och på riktigt att ha just en kalender där man skriver och planerar livet.

Finaste fredagspresenten – ny kalender.

Efter kaffestunden igår smet jag in på Ordning och Reda och kikade på 2019´s alla nya kalendrar. Det är alltid lika roligt att se nya årets färger och pärmar. Nästa år finns flera fina i mocka som jag var sugen på men jag vet av tidigare år att om kalendern inte har spiralen på sidan är de svåra att skriva  och bläddra i. Så trots att jag tyckte så mycket om den vinröda i mocka fick det bli spiralryggen för min del.

19b

Mitt GULD år tänker jag.

Ska jag satsa fullt ut på 2019 och tror på allvar att det är mitt år. Året då jag ska ta guld i hälsa, välmående och glädje måste jag ju gå all in och köra på GULD, det finns ju liksom inga andra alternativ. Så guld för mig 2019.

20a20b

Ha nu en toppen lördag så hörs vi vidare snart.

7

 

 

21 thoughts on “Mitt GULD år tänker jag.

Add yours

  1. Jag har faktiskt aldrig ägt en anteckningsbok, har funderat på att skaffa en till blogg-relaterade saker men känner att det som finns i telefonen i telefonen räcker ^^

  2. Dessa kalenderna är ju dom bästa som finns och dom tar en liten plats i väskan.Går det att beställa efter dessa?Jag måste också ha en ny och jag skulle aldrig förlita mig på mobilen

  3. Åh, jag har verkligen en förkärlek för fina kalendrar. Jag köper alltid en varenda år och skriver flitigt första veckan, sedan glöms det av. Jag önskar SÅ mycket att jag var en sådan person som skrev och planerade och verkligen använde mig aktivt av kalendern. Det hade underlättat 🙂

  4. Vilken snygg kalender, och bra strukturerat med bra plats på dagarna. Jag har kalender nu, men skriver mest in saker rörande hundarna och hästen 🙂

  5. Va fina de var! Jag känner också att nästa år ska bli mitt år! Men sitter och funderar på om jag alltid känner så eller om det faktiskt är en bra känsla i magen för att det KOMMER vara ett guld år! Vi får väl helt enkelt vänta och se! Hoppas att det blir ditt år och att du uppnår alla dina mål<3

  6. Vilken fin kalender! Jag hoppas verkligen 2019 blir ditt år, ditt guldår! Har du några speciella mål du vill uppnå?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: