Bästa fredagen på länge.

Godmorgon.

Igår hade jag en toppen fredag på alla plan. Vilket inte var igår visst hade jag ont i skallen men det har jag ju jämt nu så den får jag bara sudda bort helt enkelt. Jag åkte in mot stan för att ha en dag för mig själv där jag både skulle fredagsfika, hitta bästa fredagspresenten och ge mig själv ett välförtjänt fredagsfokus.

Bästa fredagen på länge.

Väl inne i stan gick jag och satte mig och tog en Pumpkin latte och en crossiant och klurade på livet vad jag skulle hitta på idag. Det är verkligen hur skönt som helst att sitta och dricka morgonkaffe och jobba lite med bloggen och mysa. En helt perfekt fredagsfika. Har ni ännu inte hunnit smaka på Pumkin latte hos Espresso House så gör det för den är verkligen kanon.

19a

Började fixa födelsedagspresenter till Tilda och köpte nytt the.

Efter min fika gick jag runt en stund och köpa lite födelsedagspresenter till Tilda som snart fyller år. De kan jag inte visa men fina är de kan jag säga. Jag gick ner på NK och köpte nytt the av vår favorit sort. Så hittade jag även en superfin fredagspresent till mig.

Genom Gamla Stan i stilleto klackar.

Först tänkte jag åka tunnelbana bort till Gamla Stan men valde att gå. Ett ganska dumt val med tanke på att jag dagen till ära hade stilletoklackar på mina boots. Hur som helst så överlevde jag det träningspasset. Säkert för att jag inte alls hade särskilt bråttom annars hade jag nog hamnat med stort bandage runt fötterna. Jag kan säga att gatorna i Gamla Stan har kullerstenar från säkert 1700 talet så de är inte gjorda för klickeklack promenader precis.

19f19d

Snabblunch då ett spännande mail damp ner i korgen.

När det damp ner ett mail som jag verkligen behövde svara på direkt satte jag mig och tog en snabblunch innan det var dags för fredagsfokus.

19g

Saltbehandling som fredagsfokus.

19hh

Det fick bli en saltrumsbehandling med ljusterapi till fredagsfokus igår. Jag har varit på Stockholm Saltspa en gång tidigare och tyckte det var så mysigt och häftigt. Saltrum är en avkopplande plats där man kan finna återhämtning och fly undan vardagens stress och måsten. Saltet är välgörande för luftvägsproblem eller hudproblem. Ljusterapilampor är uppiggande och är godkända för medicinskt bruk för behandling av bland annat årtidsbunden depression.

19

Saltrummet är ett rum som är klädd i bergssalt från tak till golv. Andningssalt frigörs i småpartiklar genom en generator som rengör luftvägarna och samtidigt hjälper mot hudproblem. I ett mikroklimat och en miljö autentisk med de forna saltgruvorna kan du koppla av från det hektiska samhälle vi har idag och uppleva saltets hälsofrämjande egenskaper.

Jag hade turen även denna gången att få vara ensam vilket är så lyxigt. Det är ljuvligt att sitta i solstolen och leka med fötterna i saltet och gräva ner dem som man gör på sandstranden.

19kk19ll19jj

På fredagar bjuder de på bubbel efter avslutad behandling.

Det säger man ju verkligen inte nej till. Ren och skär lyx att sitta och mysa med lite bubbel innan det var dags att åka hemåt. Me Like på den!!!

19mm

puss1

 

11 thoughts on “Bästa fredagen på länge.

Add yours

 1. Men vad häftigt med saltspa! Visste jag inte ens att det fanns. Låter som en bra medicin mot mörkret och höstrusket om man tycker det är tungt.

 2. Men wow! Saltspa låte ju hur härligt som helst! Förstår att du är nöjd med din fredag, låter ju som en super dag- bortsett från att gå med klackar på kullersten då…🌸💕

 3. Låter ju hur underbart som helst med ett saltspa, det är något man hade velat testa faktiskt. Så härligt att du är nöjd med din fredag 🙂

 4. Vilken toppenfredag du har haft!😊 Det där med höga smala klackar i Gamla stan är som gjort för att vricka fötterna!😂

 5. Jag gjorde samma! Gick och tog en latte på Espresso och läste! Har faktiskt smakat pumpking, den är väldigt god! Köpte även lite fredagspresenter jag åh😍

  Vilken underbar fredag du haft! Har inte testat saltspa men vill göra det, vilket superbra present till dig själv😍 Så roligt att se dina presenter ❤

 6. Vilken bra fredag du verkar ha haft. Jag är så nyfiken på saltspat, jag skulle så gärna vilja testa det själv. Den latten låter ju super god, jag måste helt klart testa den någon dag 😃

 7. Underbart med en bra dag 😀 Vi hoppas på fler sådana 😀 Min dag var också bra igår, lite mindre bra idag då ångesten är på besök, men det som inte dödar.. eller vad säger man..

 8. Låter som en helt fantastisk fredag! Sådana där dagar där man fokuserar på sig själv och sitt eget sällskap fullt ut tror jag är väldigt viktiga faktiskt. Relationen till sig själv behöver ju fokuseras på på precis samma sätt som relationen till andra. 🙂

 9. Åh vilken mysig du har haft. Den är du verkligen värd, spännande med saltspa har aldrig provat det men skulle gärna vilja gå på spa och testa just det 🙂

Kommentera

Up ↑

%d