Agendan säger fota hösten, promis och städa.

Godmorgon.

Jag somnade om och sov ända fram till kl:10. Det har väl inte hänt på länge att jag sover så länge. Hur som helst var det skönt och välbehövligt. Idag känns det som en fixa dag på alla plan. Nästa vecka blir mer än fullspäckad om den ser ut som planen är nu så jag tänker vara lite steget före om det går, vi får väl se.

Agendan säger fota hösten, promis och städa.

Dags att fota hösten lite på riktigt idag när det ska bli både varmt och brittsommar. Hoppas bara jag jag får med mig något av barnen som objekt vilket kan vara det svårast i min situation. En promis i skogen tänker jag ge mig ut för både första och sista gången i veckan efter att jag varit sjuk.  Det kulle vara mysigt att tända grillen och grilla lite korv och burgare till lunch, vi få se om vi får till det helt enkelt. Så har jag det tråkigaste kvar, jag menar städningen. Men men jag får väl belöna mig med en film och Netflix ikväll om jag får ihop dagen så bra det går.

Höstbild från ifjol när Tilda städade trampolinen.

1414a

Må så gott.

♥ Pussar & Kramar ♥

16 reaktioner till “Agendan säger fota hösten, promis och städa.

Lägg till

  1. Låter som finfina planer! Är ju så sjukt vackert nu vid den här tiden också i naturen. Skulle vilja gå ut en sen eftermiddag en solig dag och fota alla färger..

    Gilla

  2. Att fota barnen är bland det svåraste som finns 🙈 Hoppas det går bra! Att ta foton i denna vackra väder och löv blir så otroligt fina kort!

    Hoppas du får en fin söndag. Kramar 💗

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: