Agendan säger fota hösten, promis och städa.

Godmorgon.

Jag somnade om och sov ända fram till kl:10. Det har väl inte hänt på länge att jag sover så länge. Hur som helst var det skönt och välbehövligt. Idag känns det som en fixa dag på alla plan. Nästa vecka blir mer än fullspäckad om den ser ut som planen är nu så jag tänker vara lite steget före om det går, vi får väl se.

Agendan säger fota hösten, promis och städa.

Dags att fota hösten lite på riktigt idag när det ska bli både varmt och brittsommar. Hoppas bara jag jag får med mig något av barnen som objekt vilket kan vara det svårast i min situation. En promis i skogen tänker jag ge mig ut för både första och sista gången i veckan efter att jag varit sjuk.  Det kulle vara mysigt att tända grillen och grilla lite korv och burgare till lunch, vi få se om vi får till det helt enkelt. Så har jag det tråkigaste kvar, jag menar städningen. Men men jag får väl belöna mig med en film och Netflix ikväll om jag får ihop dagen så bra det går.

Höstbild från ifjol när Tilda städade trampolinen.

1414a

Må så gott.

♥ Pussar & Kramar ♥

16 thoughts on “Agendan säger fota hösten, promis och städa.

Add yours

  1. Här var det en till som sov för länge idag. Behövde nog det då. Här står det kalas på agendan. Yngsta dottern blir 25 🙂

  2. Låter som finfina planer! Är ju så sjukt vackert nu vid den här tiden också i naturen. Skulle vilja gå ut en sen eftermiddag en solig dag och fota alla färger..

  3. Att fota barnen är bland det svåraste som finns 🙈 Hoppas det går bra! Att ta foton i denna vackra väder och löv blir så otroligt fina kort!

    Hoppas du får en fin söndag. Kramar 💗

  4. Idag är det en perfekt dag att ta sig ut och fortografera, tyvärr jobbar man såklart så det kan man glömma.

  5. Så bra citat! Hösten är så rolig och vacker att fota 😍 Skulle också behöva ha en fixa dag idag men energin sätter stopp!

  6. Så bra citat! Hösten är så rolig och vacker att fota 😍 Skulle också behöva ha en fixa dag idag men energin sätter stopp!

Kommentera

Up ↑

%d