Lyckliga barn ger lyckliga mammahjärtan.

Hej.

Jag tänkte på en sak när jag satt i hockeyhallen igår när Marcel var tillbaka på isen igen efter denna sjukperioden. Jag tänkte samma igår när jag drog in dagens bilder i datorn. Nämligen att det är så skönt i mamma hjärtat när ens barn mår bra, är lyckliga, glada och få göra saker som de älskar och mår bra av.

12hh

Lyckliga barn ger lyckliga mammahjärtan.

Denna hösten har verkligen varit kass för vår lilla son som inte alls är så liten men är man son nummer två så är man alltid lillpojken. Sedan första helgen i september har han varit sjuk i feberperioder tre gånger. Troligtvis är det hans Hyper IGD som hälsat på igen. Suck! Den som varit borta i flera flera år vilket varit så skönt.

Hur som helst så gör det ont i mitt mamma hjärta varje gång vi konstaterat att Marre varit sjuk igen. Det påverkar hela honom inte bara skolgången (nu har han lätt för det i skolan vilket underlättar), eller i hockey utan även privat så blir det knepigt såklart. Nu ska man veta att Hyper igd inte varken smittar eller påverkas av att umgås med någon som är sjuk eftersom sjukdomen är kronisk.

Från super hög till jätte låg.

Så har det varit nu från att haft över 39 till att bli frisk på två timmar och stå på 35,7. Förr var slutsvängen superhög feber, sova, vakna och vara vrålhungrig till att ha hur mycket energi som helst och då har det varit skola, leka och träna direkt. Överskottsenergin som han lagrat måste få komma ut. Precis så här var det på förmiddagen  i torsdags från halvrisig till att när Tilda kom hem från skolan reta och busa järnet med henne. De var så stökiga att de fick ge ut på promis runt i området.

På isen där han trivs igen.

Igår var han äntligen tillbaka i ishallen för att träna målvaktsträning. Trots att han inte stått på isen på en vecka så kämpar han allt vad han kan vilket är bra men viktigast är att se hans glädje och lycka. När barnen är lyckliga och mår bra mår mamma hjärtat ännu bättre. Hoppas för allt i världen att han får vara frisk ett tag nu och att hans remiss för att kolla upp allt igen inte dröjer för länge.

13133

Spelar inte så stor roll….

Det spelar ingen roll vad som gör ens barn glada och lyckliga vetskapen och känslan av att ens barn mår bra är är befriande skön. Den dagen som vi blir föräldrar utvecklas en gränslös kärlek som inte går beskriva. Större än allt annat vi någonsin upplevt.

Jag har fått äran att bli mamma till tre underbara barn som nu är och börjar bli stora. Då kanske man kan tro att kärleken blir mindre för de klarar sig själva. Så är det verkligen inte.

Genom vatten och eld -nu och för alltid ♥♥♥.

1222
Gotland 2010.
122
Gotland 2010.

14

JAG ÄLSKAR ER WILLIAM, MARCEL OCH TILDA.

PUSS & KRAM

19 thoughts on “Lyckliga barn ger lyckliga mammahjärtan.

Add yours

 1. Det jag tyckte var jobbigast när mina var små var maktlösheten. Man gav medecinkurer och kramar men sedan fick tiden gå….. Så långsamt

 2. Så jobbigt det måste vara för M att ha hyper IDG och även för er andra också.

  Vad roligt att han är frisk nu och kan vara med och träna. Kärleken till ens barn är verkligen obeskrivlig. Så fina barn du har Kamilla 💕💕

 3. Vilka underbara bilder.
  Som du skriver så är mamma lyckan och glädjen nästan obeskrivlig när man ser lycka hos sina barn.
  Ha en fin lördag!

 4. Glada o pigga barn är bästa medicinen för själen. Alfred åkte också på en febersväng som var långdragen. Skönt att han är frisk nu, din kille.
  Svar: Ja, helt underbart med frissan. Det gjorde gott kan jag säga. Min frisör tycker inte att jag skall gå åt det bruna hållet igen. För jag ångrar mig och det sliter så på håret att komma hit där jag är idag. Ja det slet lite igår med dock. Men nu är jag ju här liksom.

 5. Förstår att det är jobbigt när det är kroniskt, men så fint att läsa att han verkligen brinner för ishockeyn och att han får göra det 🌸

 6. Så fint skrivet och vilka underbara bilder! Jag vet inget om sjukdomen, men förstår hur viktigt det är att barnen mår bra!😊

 7. Jag har aldrig hört talas om denna sjukdomen och måste läsa på om den i kväll känner jag.Vad roligt att han har hittat en aktivitet som han brinner för.

 8. Så är det verkligen, när barnen mår bra så mår man bra som mamma. Alltid jobbigt att se när dom är sjuka eller mår dåligt.🌸💕

 9. Usch, vad jobbigt det måste vara för honom att leva med sin sjukdom. Jag förstår verkligen vad du menar angående att mammahjärtat svämmar över när barnen mår bra, gör något de tycker är roligt och är lyckliga. Jag har inte egna barn, men känner precis sådär för mina systerbarn! Kan bara föreställa mig hur det kommer att kännas inför egna barn 🙂

 10. Har så rätt i det du skrev! Oavsett hur nere man känner sig. Ser man sitt barn lycklig, värms hela kroppen upp och man blir automatiskt lycklig med dom! Det gör verkligen ont i hjärtat och ända in i själen när dom små far illa eller blir sjuka. Som Lilleman och sin kolik. Gör jätteont i själen och man känner sig så försvarslös när man inte kan hjälpa honom helt.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: