Fredagspresent i sista minuten.

Hej.

Som jag berättade igår att jag inte hunnit fixa någon fredagspresent till mig när klockan började närma sig midnatt kändes inte alls bra. Traditioner är till för att följas om de inte skulle vara helt åt fanders tokiga. Så snabbt fick jag tänka till vad jag skulle önska mig. Att kolla igenom butikerna på nätet skulle ta alldeles för lång tid så det var inte aktuellt. En behandling – en stunds egentid, det är ju sånt som jag verkligen uppskattar. Okej naglar har jag, håret är som det är men det får vänta tills det är dags. En fotbehandling brukar det vara bra priser på och skulle jag uppskatta.

Fredagspresent i sista minuten.

Det fick bli en fotbehandling.  Jag fick en pedikyr eller fotbehandling vad man vill säga som innehåller med .

6a

Jag får börja med ett bubbel fotbad, naglarna filas, klipps ner om det behövs, nagelband trycks lätt tillbaka och rester av nagelbanden kring naglarna klipps bort. Massage och fotbad. Borttagning av förhårdnader. Peeling och polering samtidigt som jag ska sitta under hela behandlingen i en massagestol. skulle jag vilja ha gellack på tårna får jag betala 100:- ytterligare. Visst låter det som en toppen fredagspresent?

puss1

 

23 reaktioner till “Fredagspresent i sista minuten.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: