Fredagspresent i sista minuten.

Hej.

Som jag berättade igår att jag inte hunnit fixa någon fredagspresent till mig när klockan började närma sig midnatt kändes inte alls bra. Traditioner är till för att följas om de inte skulle vara helt åt fanders tokiga. Så snabbt fick jag tänka till vad jag skulle önska mig. Att kolla igenom butikerna på nätet skulle ta alldeles för lång tid så det var inte aktuellt. En behandling – en stunds egentid, det är ju sånt som jag verkligen uppskattar. Okej naglar har jag, håret är som det är men det får vänta tills det är dags. En fotbehandling brukar det vara bra priser på och skulle jag uppskatta.

Fredagspresent i sista minuten.

Det fick bli en fotbehandling.  Jag fick en pedikyr eller fotbehandling vad man vill säga som innehåller med .

6a

Jag får börja med ett bubbel fotbad, naglarna filas, klipps ner om det behövs, nagelband trycks lätt tillbaka och rester av nagelbanden kring naglarna klipps bort. Massage och fotbad. Borttagning av förhårdnader. Peeling och polering samtidigt som jag ska sitta under hela behandlingen i en massagestol. skulle jag vilja ha gellack på tårna får jag betala 100:- ytterligare. Visst låter det som en toppen fredagspresent?

puss1

 

23 thoughts on “Fredagspresent i sista minuten.

Add yours

  1. Vilken underbar fredagspresent. Jag har tänkt att ta en sån fotbehandling flera gånger men det har inte blivit av. Men nu kanske det är dags 😃

  2. Vilken prefekt present tills sig själv! tycker att det är så smart att ge presenter till sig själv sådär för att liva upp vardagen lite 🙂

  3. Tycker det lät som en väldigt bra och lyxig present! Skulle också vilja ha gellack på tårna, lär ju sitta väldigt länge! 😍

  4. Det låter verkligen som en fantastisk fredagspresent! Just fötterna är en sådan kroppsdel som jag aldrig riktigt tänker på att jag borde ge lika mycket kärlek som resten av kroppen 🙂

  5. Men det var väl ändå den bästa presenten du kunde ge dig själv. Våra stackars fötter får inte mycket kärlek. Kram

  6. Åh det låter helt underbart, fötterna är en sån kroppsdel man Lätt ”glömmer bort” dom behöver massor av kärlek <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: