Mumsat tre rätters hummermeny.

Halloj.

Idag var första gången på många många veckor eller sedan starten som jag inte fixade eller köpte någon fredagspresent. Livet kom emellan kan man säga. Just därför var det så skönt att åka mot stan och lyxa till det lite extra och lägga fokus på att umgås med syster över en tre rätters på Oyster Bar Stockholm. På Oyster Bar serveras havets läckerheter i en rockig miljö. Överallt hänger konst med David Bowie och hans musik spelas.

5g5f

Wao säger jag, vilket ställe! Oyster Bar är ett skaldjurs- och champagneparadis där det sägs att kärleken till den goda smaken står i centrum. Oyster Bar erbjuder  även olika provningar av ostron och champagne. Många anser att det är här man hittar Stockholms läckraste skaldjursplateauer. Ett kändistätt ställe om man vill tjuvlyssna och få senaste info. Idag fanns det också några både A, B och C kändisar på plats förutom mig och syster.

5h

Mumsat tre rätters hummermeny.

Vi åt en fantastisk måltid och jag fick mitt fredagsbubbel. Jag drack ett glas av restaurangens egna fruktiga och friska champagne Oyster Bar Brut Premier Cru vilket var riktigt gott.

Förrätt – Hummersoppa med västerbottentoast
Huvudrätt – En 1/2 hummer med Lobster sauce och grillat surdegsbröd
Efterrätt – Klassisk Crème Brûlée

Hur som helst så hade vi en toppen kväll. Något som jag mer än gärna skulle testa på är julborden hos Oyster Bar, vi får väl se om jag hamnar när igen framåt jul.

puss1

 

 

28 thoughts on “Mumsat tre rätters hummermeny.

Add yours

  1. Det låter helt suveränt och då vet jag inte ens om jag tycker om det 😂
    Är inget fan av skaldjur annars 🍤

  2. Det låter som ett speciellt ställe både till miljö och maten 👍 Menyn lät ju riktigt lyxig. Ett julbord där blir nog inte en traditionell variant men säkert supergod 😃

  3. Åååh, vad avundsjuk man blir. Det låter inte helt fel. Det var verkligen många år sedan man åt tre rätters på resturang. Det är inte varje dag man hör det. Men som du säger så är det skoj att skämma bort sig själv och äta en god middag med systern.

  4. Men så gott det ser ut. Hade gärna besökt det stället. Skaldjur och champagne måste vara det bästa som finns.

  5. Jag har aldrig provat hummer, har tänkt förut men det blev aldrig av. Visserligen äter jag skaldjur då och då trots min vegetariska kosthållning men jag är ju inte vegetarian utan äter vegetarisk kost i stort sätt. Mycket plantbaserat men långt ifrån allt. Äter vego för magens skull och kallar mig inte vegetarian :). Så därmed kan jag äta räkor eller skaldjur ibland men det är sällan 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: