Jag har vunnit en kontakt.

Hej.

Jag tillhör inte den skaran som brukar vinna saker men när jag väl gör det är det ofta spännande och bra saker. Intresserad av andlighet har jag varit hela livet av och även fascinerad av mediala kunskaper och förmågor.

I helgen var det skördefest på Öland. Yvonne som driver Änglaljus som jag följer på Face Book lottade under skördefesten ut en kontakt från andra sidan. Där Yvonne med hjälp av sina Änglar, känner in 3 st av som önskar kontakt med sina nära och kära på andra sidan. ❤️ Jag vann – Jag blev en av de tre.

Jag har vunnit en kontakt.

Wao så spännande vinst. Jag blev först superglad över vinsten och fick fundera en stund över vem från andra sidan som jag ville få kontakt med. Egentligen hade jag svaret klart redan vid första kontakten men jag skulle tänka igenom och återkomma med vem som jag ville ha kontakt med.

42919038_890574517997972_4846879011671900160_n

Lite läskigt.

Det känns lite läskigt men samtidigt spännande. Imorgon ska jag få första återkopplingen. Tänk om denna personen inte vill ha kontakt med mig! Yvonne som ska förmedla kontakten arbetar med flera spännande områden:

Änglahealing ,Massage, Distanshealing, Andlig avläsning, Psykometri,
Medial rening hus/lägenh. Vägledning genom änglakort.

Jag lovar berätta för er hur kontakten var och kändes.

puss1

 

20 thoughts on “Jag har vunnit en kontakt.

Add yours

 1. Vad roligt att du vann! Grattis. 🙂
  Det är spännande med andlighet och allt vad det innebär. Själv gör jag avläsningar och tarotläggningar.

 2. Grattis till vinsten. Tror inte riktigt på sådant där, men det är jag det;)
  Svar: Ja helgen var succé verkligen! Japp lyckades skrämma bort skiten på riktigt denna gången. Nu mår jag bra igen!

 3. Grattis till vinsten! Så spännande att vinna en sån vinst! Det skulle jag också vilja göra. Jag vet precis vem jag vill få kontakt med😊

 4. Men gud vad spännande! Stort grattis till vinsten. Jag själv är väldigt skeptisk till sådant här, men jag förstår att det måste vara otroligt pirrigt om man är en person som tror på andlighet och liknande. Skall bli spännande att få läsa om hur det gick för dig 😀

 5. Åh vad spännande! Jag hade också var exalterad över det där. Dock vet jag inte riktigt om jag tror på det. Jag är väldigt vetenskapligt lagd och har svårt att tro på det övernaturliga menar, varför inte? a och sånt där. Men jag menar, varför inte? 🙂 Lycka till och hoppas att det går bra 😀 // Petra Elisabeth

 6. Vad spännande! Jag och ett par kompisar pratade om kontakten med andra sidan häromdagen. Vi var överens om att vi alla var nyfikna om än lite skeptiska även om vi absolut tror det finns de med särskild förmågor.

 7. Vilken fantastisk vinst. Jag är själv väldigt medial så att få läsa om att du ska få kontakt med någon från andra sidan gör mig varm i kroppen💕

 8. Vad häftigt. Jag tror verkligen på ”andar” och skulle gärna utveckla mina egna förmågor. Just nu ligger det på den nivån att jag drömmer om folk precis när de går bort (tex min mans mormor som på inga sätt var sjuk, drömde att vi var på hennes sommarstuga och så sa hon att vi får sova i hennes rum nu för hon behöver det inte mera, på morgonen ringde de och berättade att hon gått bort)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: