Jag har vunnit en kontakt.

Hej.

Jag tillhör inte den skaran som brukar vinna saker men när jag väl gör det är det ofta spännande och bra saker. Intresserad av andlighet har jag varit hela livet av och även fascinerad av mediala kunskaper och förmågor.

I helgen var det skördefest på Öland. Yvonne som driver Änglaljus som jag följer på Face Book lottade under skördefesten ut en kontakt från andra sidan. Där Yvonne med hjälp av sina Änglar, känner in 3 st av som önskar kontakt med sina nära och kära på andra sidan. ❤️ Jag vann – Jag blev en av de tre.

Jag har vunnit en kontakt.

Wao så spännande vinst. Jag blev först superglad över vinsten och fick fundera en stund över vem från andra sidan som jag ville få kontakt med. Egentligen hade jag svaret klart redan vid första kontakten men jag skulle tänka igenom och återkomma med vem som jag ville ha kontakt med.

42919038_890574517997972_4846879011671900160_n

Lite läskigt.

Det känns lite läskigt men samtidigt spännande. Imorgon ska jag få första återkopplingen. Tänk om denna personen inte vill ha kontakt med mig! Yvonne som ska förmedla kontakten arbetar med flera spännande områden:

Änglahealing ,Massage, Distanshealing, Andlig avläsning, Psykometri,
Medial rening hus/lägenh. Vägledning genom änglakort.

Jag lovar berätta för er hur kontakten var och kändes.

puss1

 

20 reaktioner till “Jag har vunnit en kontakt.

Lägg till

 1. Grattis till vinsten. Tror inte riktigt på sådant där, men det är jag det;)
  Svar: Ja helgen var succé verkligen! Japp lyckades skrämma bort skiten på riktigt denna gången. Nu mår jag bra igen!

  Gillad av 1 person

 2. Men gud vad spännande! Stort grattis till vinsten. Jag själv är väldigt skeptisk till sådant här, men jag förstår att det måste vara otroligt pirrigt om man är en person som tror på andlighet och liknande. Skall bli spännande att få läsa om hur det gick för dig 😀

  Gilla

 3. Åh vad spännande! Jag hade också var exalterad över det där. Dock vet jag inte riktigt om jag tror på det. Jag är väldigt vetenskapligt lagd och har svårt att tro på det övernaturliga menar, varför inte? a och sånt där. Men jag menar, varför inte? 🙂 Lycka till och hoppas att det går bra 😀 // Petra Elisabeth

  Gilla

 4. Vad spännande! Jag och ett par kompisar pratade om kontakten med andra sidan häromdagen. Vi var överens om att vi alla var nyfikna om än lite skeptiska även om vi absolut tror det finns de med särskild förmågor.

  Gilla

 5. Vad häftigt. Jag tror verkligen på ”andar” och skulle gärna utveckla mina egna förmågor. Just nu ligger det på den nivån att jag drömmer om folk precis när de går bort (tex min mans mormor som på inga sätt var sjuk, drömde att vi var på hennes sommarstuga och så sa hon att vi får sova i hennes rum nu för hon behöver det inte mera, på morgonen ringde de och berättade att hon gått bort)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: