Hur syns ni på Google?

”Inlägg i samarbete med Våning 18 webbyrå”

index

Hej.

Jag kanske har hittat grejen vad jag vill, önskar och framför allt tror att jag skulle passa att arbeta med i framtiden – digital marknadsföring. Helt enkelt med att hjälpa företagare att nå få fler kunder genom att positionera sig bra på nätet. Innan våra barn kom arbetade jag som webbmaster och webbdesigner i flera år så branschen är inte helt främmande även om det var ljusår sedan. Kanske på en webbyrå där man arbetar med sökmotoroptimering, marknadsföring och frontande av produkter. Så vem vet det kanske blir jag som hjälper er i framtiden.

Digitalisera mot framgång.

Idag går allt i ett rasande tempo vad gäller media och som företagare är det nästintill omöjligt att hålla sig uppdaterad. Vilket innebär att många företagare går miste om potentiella kunder som antingen inte känner till företaget, eller har svårt att hitta dem i de digitala kanalerna som är aktuella just nu. En Digital webbyrå kan hjälpa företag med detta eftersom de är specialiserade på området.

Att google är världen största sökmotor känner de flesta redan till. 40 miljoner sökningar görs varje dag bara i lilla Sverige. Google har blivit en given start plats när vi vill söka efter något på nätet. Just därför känns det viktigt att som företagare komma långt upp på träfflistan av den sökning som en eventuell kund gör.

SEO – Sökmotoroptimering.

När jag som privatperson eller företagare vill veta något, letar eller bara söker efter något specifikt så använder jag mig av google. Jag googlar på det! Google har blivit startplasten för de flesta av oss som söker och letar svar och information. Just därför är det viktigt för företagare att synas. De som letar och söker kan ju vara en eventuell kund för just ert eller mitt företag.

Vill man som företagare synas på Google krävs att man använder sig av sökmotoroptimering. Ofta behöver företagaren lite hjälp för att komma igång med SEO  för att inte går miste om affärer. Våning 18 webbyråhjälper sina kunder att få en bättre position på google vilket i sin tur ger mer relevant trafik till sitt företags sida. Ökad trafik ger fler kunder och fler kontakter mellan företag och kunder.

Hur syns ni på google?

Jag som bloggare och influencer vill också synas och finnas med hos google för att genom dem får ökat trafik till mina medier. Något som jag tyckte var toppen var att våning 18  webbyrå har ett formulär där man snabbt och enkelt kan kolla upp hur man själv ligger till på google. Givetvis var jag tvungen att testa redan här och nu. Svaret som kom till mig var dystert och visade på att jag behöver använda mig av SEO – Sökmotoroptimering.

webbyrå

a4a3659d-2a8c-42c1-acf8-6cea562ec3a3

Våning 18 webbyrå.

Jag hade garanterat tagit hjälp av en webbyrå för att lära mig och samtidigt öka trafiken till mitt företag. Våning 18 webbyrå har ett bra koncept där jag och företag kan få hjälp inte bara med sökmotoroptimering utan även med hemsidor, influencer marketing, goodle ads och E-handelsplattformar. Våning 18 webbyrå erbjuder företagen en SEO analys, åtgärdsplan och en regelbunden rapportering. Precis vad jag och företagen behöver för att ta del av intresset för mina kanaler och företagens produkter.

influencer-marketing

 

”Inlägg i samarbete med Våning 18 webbyrå”

9 thoughts on “Hur syns ni på Google?

Add yours

  1. Måste testa. Måste nog jobba lite på min ”googleprofil” för fick inga träffar alls på mina sökord (eller så gjorde jag fel)

  2. Detta måste jag verkligen testa. Tror inte jag ligger så bra heller faktiskt haha! Är inte så bra på sånt här med hur man syns på Google m.m

  3. Superbra inlägg! Gick också in och kollade min Google placering och den var verkligen tragisk haha 😆 Behöver nog också sökoptimering ☺️🌸

  4. Jag tycker sådant där är rätt intressant och jobbar en del med min seo, när jag inte bara skriver vardagsinlägg. Det är extra kul när man går in på statistiken och ser att folk faktiskt googlat sig till bloggen. Någon nytta verkar det ju absolut göra 🙂

  5. Det hade nog jag också gjort, för sådant där är jag helt lost på. Har försökt många ggr att läsa sådant för att få en inblick i det, men har inte hajat ngn av gångerna =(

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: