Hejdå till September 2018.

Hej Hej.

Idag är det den sista september och imorgon börjar årets ruggigaste månad enligt mig. Min september gjorde jag en hel del roliga och viktiga saker för mig själv och så tänker jag fortsätta. Att lägga tid på den viktigaste i mitt liv nämligen jag själv.

Hejdå till September 2018.

hejdå Sep 2018

7

23 reaktioner till “Hejdå till September 2018.

Lägg till

 1. September har vart en liten av seg månad tycker jag. Min september så fick jag inse att jag måste tänka mer på mig själv och sonen. Din september ser helt underbar ut. Fortsätt att tand hand om dig 💕

  Gilla

 2. Det gör du rätt i. Det är viktigt att ta hand om sig själv och göra sådant som man trivs med. Och det utan alla dessa skuldkänslor som gärna vill komma fram. Hoppas att din oktober inte blir så ruggig. 🙂

  Gilla

 3. Så viktigt & bra att lägga ner tid på sig själv, önskar att jag var bättre på det men får försöka mer i Oktober! Den här månaden gick verkligen så snabbt 😬🌸

  Gilla

 4. Ja tänk att ännu en månad har gått förbi. Inte långt kvar på det här året vilket känns otroligt.
  Det känns för övrigt klokt att lägga tid på sig själv. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: