Dagens Vill Ha från Lindex.

Halloj.

På fredag ska jag gå på Rosa Frukost hos Lindex. De bjuder in till en rosa frukost tillsammans med Wayne Coffee. I oktober går Lindex samman med sina kunder för att stötta kampen mot bröstcancer. Med särskilt designade produkter och ett urval av accessoarer, kommer Lindex samla in pengar till cancerforskning och öka medvetenheten om bröstcancer.

frukost

De senaste åren har jag köpt deras armband rosabandet som varit så fina. Det är lite som en happening att få se rosa bandet armbandet varje år. Lindex säljer årets Rosa band som designats av Bea Szenfeld. Hoppas verkligen att armbandet  finns till för försäljning nu på fredag. I år är armbandet så vackert och med finaste budskapet. Armbandet kommer garanterat bli veckans fredagspresent.

9342099bf01a83c1_org

Dagens Vill Ha.

Jag är riktigt sugen på en beige lite längre kappa och har snart kikat runt i de flesta butiker jag kan tänka mig ha en kappa som jag skulle gilla. Lindex har en som jag tycker ser så snygg ut på bild. Denna tänker jag prova i butiken på fredag. Håll med mig visst är det roligt att sätta ihop fina outfit och drömma en stund om stora lottovinsten.

26sep1

7

 

13 thoughts on “Dagens Vill Ha från Lindex.

Add yours

  1. Vad kul med event, jag bor tyvärr lite för långt ifrån butiker för att det ska passa att gå på frukostevenemang. Hoppas att du hittar nåt fint! 🌸💕/https://nouw.com/frökenny

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: