Tom Tits var så roligt idag.

Hej Hej.

Idag tog jag Tilda med mig och åkte till Tom Tits.  Det var hur länge som helst sedan vi var där. Jag hade fått två entrébiljetter och när det är grattis spelar det liksom ingen roll hur länge man stannar eller om man inte gör alla saker som finns att göra. Tom Tits har annars ganska dyr entré  kan jag tycka, 225 kr för vuxen och 175 kr för barn mellan 3 – 14 år. Men med tanke på allt som Tom Tits Experiment erbjuder så är det värt varje krona även om det blir ett litet hål i plånboken om man är en hel familj.

Tom Tits var så roligt idag.

Varför är det ofta så att de saker man gör spontant eller som bara blir, blir så himla bra? Kan det vara för att man inte planerat och sett fram emot händelsen? Hur som helst så fick dagens besök bli som det blev. Oftast när vi varit på Tom Tits har vi gjort de saker som man oftast tänker sig när man pratar om att besöka stället – åka rutschkannan, stå i storm vindarna, åka karusellerna och kika på såpbubbelshowen. Idag gjorde vi tvärtom om vi gick i lugn och ro, provade på det vi kände för där och då. Med denna inställning testade vi på flera saker som vi aldrig upptäckt innan. Vi satt och utmanade varandra i duellerna. Jag vann! Sjukt stolt över mina segrar. Min favoritplats på Tom Tits är såpbubblorna där har jag hängt med våra barn sedan Wille var 1 och nyss lärt sig gå.

16b

16e16d16f16h16i16j16k16l16c

Just idag var det så mysigt att få hänga med vår fina tjej och busa runt tillsammans.

tack

Världens fina tjej.

 ♥Kram Kram ♥

 

8 thoughts on “Tom Tits var så roligt idag.

Add yours

  1. Tror verkligen att det kan vara så att när man inte planerar saker så blir det som bäst för då har man inte så mycket förväntningar! 🙂

  2. Dit hade vart roligt att åka någongång, ser riktigt spännande ut. Jag tror som du skriver att spontana saker bli så mkt bättre än planerade för att man inte har samma förväntningar och inte hinner planera så mkt..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: