Sjukstuga här hemma.

Hej Hej.

Jag blir så glad att ni är så många som hälsar på här hos mig även att uppdateringen är usel och vi har sjukstuga här hemma. Marre är lite piggare men har fortfarande feber och ont i halsen. Själv har jag slutat snora men febern är kvar. Suck vad trist måste jag säga. Solen strålade hela dagen och vi har haft det varmt och skönt. Om jag varit feberfri och piggare hade jag gått ut en promis i skogen med lilla termosen i fickan. Så blev det ju inte tyvärr. Därför gick jag ett varv med kameran runt på baksidan och letade efter hösten. Många svampar fanns det lite överallt.

Jag vill bo i en svamp…

Nej det vill jag såklart inte. Men jag är uppvuxen med Zvampen på tv och där och då sjöng man att man ville bo i en svamp. Ett slag ritade vi i klassen ofta olika boenden i svampar. Minns en rit tävling om att leva och bo i en svamp som jag vann. Jag vann hur mycket fina papper och pennor som helst.Jag var så glad att någon från klassen rev sönder min bild när den hängde utanför matsalen. Inga namn men både jag och vår lärare såg vem som rev sönder den.

Vad gjorde vår allt annat än kompetenta lärare då?

”Jo hon sa till mig att denna flicka var avundsjuk för att hon inte kunde rita så bra. Hon ville så gärna vinna vilket jag måste förstå. Så nu gör vi henne glad och hänger vi upp hennes bild. För lilla Camilla K du vann ju priset det får du vara nöjd med.” Jisses vad jag har galna historier från den lilla fröken. Hon var en riktigt hemsk lärare.

Hur hamnade jag här egentligen? Det jag ville var att visa på de svampbilder som jag tog idag.

9b9c9a

Skönt att komma ut och andas.

Det var så skönt att komma ut en stund och andas. Egentligen hade jag önskat om jag fått mig bort till Djurgården. Där hade jag gått runt med kameran och tagit en god lunch och en kaffe i detta vackra höstväder. Men men en annan dag får det bli Djurgården. Idag ska jag bli friskare.

9e9d

Nu tänker jag kura ner mig i soffan och göra som alla andra.

Vänta in valresultatet.

Så spännande – Hur ska det gå?

puss1

8 thoughts on “Sjukstuga här hemma.

Add yours

  1. Fy så trist att vara sjuk, men bilderna är jättefina!😄 Måste säga att din lärare verkade vara rätt så dum i h… Hade också vissa lärare som borde ha gjort nåt annat.

  2. Vilken hemsk lärare. Jag vann också en rit tävling en gång i skolan. Men jag vet inte hur det gick till för jag är verkligen sämst på att rita 😂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: