Fredagspresent fick jag såklart trots allt.

Hej.

Det var väl tur i oturen att vi inte åkte till Uppsala igår. För nu är även jag sjuk. Igår kväll och i natt har jag snorat och nyst så min lilla snok är rödare än rödast. Så jättetråkigt tycker jag. Känns som om jag är i sämsta skick på länge just nu. Jag vet att jag gnäller just nu men ibland får jag göra det en liten stund. Så vad som kommer att hända idag har jag ingen koll på ännu. Vad gäller Marre så är även han förkyld idag så någon Hyper IGD var det inte som skönt är.

Fredagspresent fick jag såklart trots allt.

Vissa saker tänker jag inte missa även om allt runt omkring snurrar lite extra så som fredagspresenten och fredagsfokus. Eftersom planerna ändrades så tvärt fick jag allt tänka om snabbt. Veckans fredagspresent kanske inte är är den mest spännande men den är något som jag verkligen använder varje dag när jag är iväg någonstans – tvättservetter. Jag kan inte sätta mig och äta eller fika någonstans om jag inte tvättat händerna innan och ofta så smiter man inte in på någon toalett innan. Därför tycker jag att det är så skönt plocka fram en servett så händerna känns rena.

7c

Fokus stunden fick bli en film i soffan med Tilda. Vi kikade på ”Till alla killar som jag gillat” En super söt och fin film om kärlek förstås men även vänskap och hur det är att växa upp. Se den om ni inte redan gjort det. Den ska vara poppis bland unga tjejer enligt dottern.

7

 

30 thoughts on “Fredagspresent fick jag såklart trots allt.

Add yours

 1. Såna tvättservetter använder jag också. Brukar ha med så jag kan torka av händerna när jag är ute och rider och ska fika ute😊
  Krya på dig!

 2. Men guu vad smart, det ska jag också införskaffa mig på, känner mig oftast ofräsch om händerna när jag är ute, och jag är så infektionskänslig så detta blir ju super. Trevlig helg 🙂

 3. Oh vad är det för film vart jag nyfiken och jag har också servetter i väskan, känns fräscht och ha, samt Bellis kladdar ju lätt med, så man kan torka henne

 4. Vad jobbigt att ni är sjuka! Jag håller med om tvättservetter. Jag använder dem mkt här hemma…kan inte leva utan dem 😉

 5. Älskar också dessa servetter sååå smidigt och enkelt😊
  Hoppas din förkylning ger sig snart och du mår bättre snart ❤️

 6. Det är många som har pratat om den filmen! Jag såg också den i fredags och tyckte den var gullig. En sån där lättsam film man behöver titta på ibland. 🙂

  Krya på dig! Känns som många blir sjuka just nu.

 7. Jag har köpt sådana små förpackningar på Gekås som jag måste lägga ner i min skolväska, perfekt att ta fram som du säger, när man behöver det.. man vet aldrig när det behövs. Köpte även för att ha liggandes i bilen för som sagt, man vet aldrig när det behövs =)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: