Vad fanns i Goodiepåsen?

Hej.

Som ni som följer mig vet att jag i lördags var på en bloggmiddag i Linköping på Gula Huset som anordnades av Marica och Frida. Middagen var riktigt trevlig. Vi gäster fick med oss en röd välfylld goodiebag hem. Att sitta hemma och plocka upp påsen är lite som julafton. Alltid lika spännande och kul att se vad den innehåller. Så vad säger ni? Vi kikar väl in i påsen tillsammans nu.

Vad fanns i Goodiepåsen?

bloggm1

 

De röda påsarna som allt låg i kom från Kontorsleverantören.

Ljuslyktan kom från House of Vita  De skickade dessutom med en rabattkod till er alla – ange koden BLOGG18 så får ni 10% rabatt på all inredning fram till 9/9-18.

bloggm7

Pastillfabriken skickade med sockerfria pastiller i 5 olika smaker. De i hallonsmak var godast.

bloggm2

Från Idasmycken kom ett jättefint armband i grönt som dottern redan lagt beslag på.

bloggm4

Colgate/Palmolive skickade både en tandkräm för vitare tänder och duschtvål. Tandkrämen tog killarna och duschtvålen dottern.

bloggm6

Alla fick varsin påse chips från Wildchips. 

Från Tupperware siv.rantala@telia.com kom två produkter. En vattenflaska och en sil. Mitt pris i tävlingen kom även från Siv Rantala.

bloggm3

Rosenserien skickade med en fullsize kroppskräm och en resesize fuktkräm. Rosenserien gav oss även en rabattkod på 10% till er alla som gäller i deras butik – WEB80 gäller till 31/12-18.

bloggm5

Fröken Rödlök bidrog med en poster samt personligt armband med sitt namn.

bloggm8

Speedimport skickade tandblekningspulver.

Ha nu en toppen tisdag och glöm inte kika in hos de företag som ger er rabattkod.

puss1

 

20 thoughts on “Vad fanns i Goodiepåsen?

Add yours

  1. Kul att gå på bloggmiddag! Håller med om att det känns som julafton när man får en goodiebag. Mycket fina saker var det i den också! 🙂

  2. Så roligt med bloggmingel, och jag håller med dig – det är lite som julafton att sitta och titta igenom den när man kommer hem 🙂 Lyktan var himla söt 🙂

  3. Vilken underbar goodiebag 😀 Mysigt med bloggevent, jag håller just nu på att planera ett event tillsammans med en bloggkollega 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: