Äntligen nya naglar..

Hej Hej.

Som jag längtat efter att få fixa naglarna på riktigt igen. Malin min teknolog har precis fått en liten bebis och varit hemma med henne några veckor. Men idag var det återigen dags att åka till Tyresö och Miss Elegance Sthlm för att fixa nya fina naglar.

Äntligen nya naglar..

Oftast brukar jag gå ett varv i Tyresö Centrum innan det är dags för naglarna och ta en kaffe. Idag var jag så galet sugen på mjukglass med nötkross. En sväng in i inredningsbutiken mitt över glasstället fick det bli. Där inne fick jag en idé som jag såklart var tvungen att fota för vem vet jag kanske kan få till min egen variant av denna gren.

4a

Vet inte vad som är felet men jag är liksom helt slut i både kropp och själ varit de senaste dagarna. Så jag orkade inte sitta på cafét och äta mjukglassen utan gick till bilen och satte mig för att andas och stänga mina blå några minuter innan det var dags för naglar.

4b

Nya naglarna.

Att komma till Malin och hennes salong är alltid lika trevligt. Malin är både superduktig och hur trevlig som helst. Därför är det alltid lika roligt att komma och fixa naglarna hos Malin.

4c4e

 Måste stänga mina blå innan jag ska fixa mat till idrottsbarnen. W och jag äter nog när jag lämnat av Marcel.

pusskram

18 thoughts on “Äntligen nya naglar..

Add yours

  1. Wow vilka naglar!! Snacka om festfina!!😄 En mjukglass skulle sitta fint! Hoppas att du piggnar till snart. Har också känt mig helt slut ett tag och det är jättejobbigt!

  2. Väldigt snygga..jag vill också göra naglarna. Det gör så mycket för ens mående..får vara ytligt men jag tycker det 😄
    Hoppas att du mår bättre snart..det är inte pms? Precis så mår jag veckan innan mens 😬

  3. Jätte snygga 😀 Jag har inga alls nu, fixade aldrig mina innan jag åkte till Spanien, får nog ta tag i det snart känner jag 😛

  4. Men vilka sjukt snygga naglar! Man blir så galet sugen på att testa att göra naglar när man ser alla dina fina bilder på dina naglar 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: