Medaljregn över Tullinge GF.

Tja.

Jisses Amalia vad jag längtar efter min tjej nu. Det har jag i och för säg gjort hela dagen. Snart så får jag åka och hämta hem Tilda och Ellen. Idag hade jag verkligen velat vara nere i Oskarström och hejat och jublat när alla lagen tog sina medaljer.

Medaljregn över Tullinge GF.

26
Bilden är lånad av Tildas tränare Annika.

Tullinge gymnasterna var så duktiga och presterade på sin högsta nivå. Extra roligt såklart när det plingade till i telefonen och det första jag såg var en bild på en guldmedalj. Så roligt för Tilda och hennes lag som tog guld i trampet.

26a

Gå klocka gå!!! För nu vill jag krama om min fina dotter.

pusskram

8 thoughts on “Medaljregn över Tullinge GF.

Add yours

  1. Stort grattis..stolt mamma hjärta måste du ha 💕
    Vet att det är en väldigt slitsam sport som kostar på på många plan. Då är det välbehövligt med vinst 🌸

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: