Började veckan på Centralbadet.

Hej Hej.

Vissa veckor måste man lyxa till det lite extra redan på måndagsförmiddagen. Denna vecka var en sådan vecka. Allt för att lugna mig lite innan det var dags för magnetröntgen igen. Där man får åka in i kapseln med stor tung platta över bäcken och ländryggen. Cellskräck är nog vanligt att patienterna känner. Förra gången jag gjorde fick jag nästan panik i kapseln så denna tänkte jag ladda och lyxa ordentligt innan. Allt för att hålla tankar och känslor i schack.

Började veckan på Centralbadet.

Efter lite halvpanik och utan laddare till telefonen och knappt inget batteri kvar hade jag nästan panik innan jag kom in på Centralbadet. Snacka om att vara vimsig och stressad. Stress var var förnamnet. På Centralbadet hade jag bokat in mig på Spa:et och bjudit mig själv på en Aroma Anti-Stress Massage som är en mjuk och avslappnande behandling med varsamma tryck och strykningar. Tack bloggen för min dag på Centralbadet ibland är det bara lyx med bloggen när blogglön kommer och jag kan unna mig lyx för bara mig.

20

I Aroma Anti-Stress Massage  bidrar de varma eteriska oljorna till att lindra muskelspänningar, lugna ett stressat sinne och kan verka upplyftande vid nedstämdhet. Den uppvärmda behandlingsbänken och det naturliga doftljuset i rummet förstärker relax-känslan. En underbar behandling att ha i kroppen och sinnet innan röntgen. Jag hann även simma några vändor fyra för att vara exakt i de vackra bassängen och sitta i bubbelpoolerna innan det var dags att gå vidare för min del.

20a20b

Smet i på Espresso House.

Jag var tvungen att smita in och ge mobilen lite batteri. Ofta har de laddare som kunderna kan låna medan de tar en fika. Hur smart som helst när sådana glömmisar som jag är ute i farten.

20d

Röntgen gick bra.

Så skönt att röntgen gick bra. Jag var lugn och låg stilla hela tiden och behövde inte trycka på knappen. Duktiga lilla jag. Tänk att jag skulle oroa mig så för röntgen när det gick så himla bra. Men jag säger som så att det måste vara min SPA dags förtjänst att jag fixade röntgen så bra.

20e

Trasdockan är hel igen.

Nu äntligen så är jag hel igen och saknar inte en nagel längre. Det blev inte riktigt samma färg men det gör ingenting för snart är det dags att göra nya igen då löser sig det lilla problemet som är ett fis problem i havet jämfört med att vara utan nagel.

20f

puss1

 

18 reaktioner till “Började veckan på Centralbadet.

Lägg till

 1. Men åh vilken härlig start på veckan 😀 Jag ska på magnetröntgen för första gången om en månad, känner mig orolig.

  Gilla

 2. Magnetröntgen är jobbigare än vad man kan förstå om man inte gjort det. Och behöver man få kontrasten i sig..vet inte men jag blev så illamående av den.
  Så lyxigt med spa..jag tar en middag på restaurang ikväll..lite vardags lyx som inte händer allt för ofta 💞

  Gilla

 3. Vad härligt det låter med spa, jag har aldrig varit på spa så skulle vara kul att få uppleva det någon gång! Skönt att det gick bra på röntgen 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: