Var förvarar man bäst en sten?

Hej.

Gör ni som jag gör ibland att jag lägger undan saker och gärna småsaker och sedan glömmer bort dem? Så funkar i alla fall jag. När jag var nere i Malmö i våras var jag inne i en lite charmig butik som sålde stenar, kristaller och annat inom healing. Något som fascinerat mig länge är kinesisk medicin, stenar, tarot och inte minst mediala förmågor hos människor. För ett år sedan var jag på en timma neurosematik hos Inner Power Centre. Där jag fick genom gå en hypnos och fick efter någon vecka en personlighetsanalys med mina blockringar som fanns just då. Nog om det jag pratar ju om att lägga undan och glömma bort inte sant.

Påsen med Turmalinen föll på golvet.

Precis när jag skulle ta fram en bok i min hylla i min lilla klädkammare föll påsen med sten på golvet. Hur kunde jag glömt bort den? Den lilla stenen som valdes ut med så stor omsorg och efter över en timma i butiken. Hur kunde jag bara glömma bort den?

15b

Svart Turmalin.

Med noga val och massvis med information och ny kunskap bestämde jag mig för en svart turmalin. Turmalinen sägs kunna ta bort blockeringar i sinnet, inspirera till klarhet kring rädslor, ge närvaro till mod och insikter omkring sina egna begränsningar. Svart turmalin sägs grunda dig och sätta dig i kontakt med jordens kraft. Precis vad jag önskade där och då. Jag behöver även fortfarande ta bort blockeringar och få klarhet i mitt liv. Stenen sägs även kunna förvandla negativ energi till positiv om sten är helt klar.

Min lilla sten är en rutilkvarts med svarta turmaliner vilket en bra sten att börja med innan man går över till den rena stenen. Så imorgon blir det ett besök hos Kristallrummet när jag är inne i stan för att fixa en trasig nagel.

15

Var förvarar man en sten man vill bära med sig?

Att bära stenar i smycken är självklart men alltid kanske man inte vill bära en ring, hänge eller annat smycke med en sten. Hur gör man då? Jag fick lära mig tipset. Man lägger den lilla stenen i behån. Hoppsan… då får man inte glömma bort att den finns när så stenen inte far iväg all världens väg när man byter om.

pusskram

 

 

 

3 reaktioner till “Var förvarar man bäst en sten?

Lägg till

  1. Är expert på att lägga saker på ”bra ställen” för att sedan glömma dem i år framöver. Har faktiskt råkat göra det med vigselringen (fortfarande lyckligt gift) hur knäppt de än låter xD Snart tips med o lägga i bhn. Skulle jag göra det är jag dessvärre rädd tvättmaskinen skulle gå sönder. =)

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: