Hockeymonster i min säng.

Hej.

Imorgon är sommarlovet slut för Marcel. Nu är det vecka 32 imorgon och hockeysäsongen drar igång igen. Som alltid varje år ska det fixas och provas hela utrustningen så de nya hockeygrejerna sitter bra och så där.

Hockeymonster i min säng.

Alltså att målvakterna i ishockey är stora med utrustningen på vet jag efter 10 år som hockeymamma. Särskilt de stora vuxna målisarna har varit lite läskiga att möta i korridorerna i hallarna. Okej jag vet att min lilla son är 187 cm lång och vältränad. Men att möta honom privat här hemma är en helt annan grej än med utrustningen på. Tänk att nu är det Marre som är ett av de riktiga hockeymonstren i Flempan. Alltså Marcel är gigantisk med utrustningen på. Så från och med nu kan jag inte gnälla eller klaga på något när han har utrustningen på för då kan jag lätt ligga som en vante på golvet.

5d5e5f

Heja Flempan J18 denna säsongen.

pusskram

9 thoughts on “Hockeymonster i min säng.

Add yours

  1. Väcker nostalgi för en hockeymorsa med en 91:a som var målis i många år (ända till 25) att möta denna 190 cm yngling i utrustning var precis som du säger häftigt. Tänker ännu mer på hans första matcher i 10 års åldern där han kom hem efter 2-14 och utbrast. Å vad jag älskar hockey ! En annan hade slutat direkt. Men hans hockey kärlek bestod i många år. Ha en fin hockey höst

  2. Jag känner igen mig med att bli lite rädd i hockey korridoren. Min lillebror spelade hockey och efter matcher och tränar när dom kom och gick så kändes det som att dom var jätte stora 🙈 Hoppas att han får en jättebra säsong 😃

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: